News

Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă

Producătorul uriaș care construiește o nouă fabrică în țara noastră. E la o distanță mică de Capitală și caută 200 de angajați.
19.04.2024 | 19:00
Gigantul care deschide o noua fabrica in Romania E aproape de Bucuresti ofera 200 de locuri de munca
Producătorul uriaș care construiește o nouă fabrică în țara noastră. E la o distanță mică de Capitală și caută 200 de angajați. Sursa foto: beycelikgestamp.com.ro
ADVERTISEMENT

Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă. Anunțul a fost făcut de primarul localității în care se va ridica întreprinderea, care a dezvăluit când se va deschide.

Producătorul uriaș care construiește o nouă fabrică în țara noastră. E la o distanță mică de Capitală și caută 200 de angajați

Producătorul uriaș care construiește o nouă fabrică în țara noastră. E la o distanță mică de Capitală și caută 200 de angajați. Aceasta este proiectată de compania internațională turco-spaniolă Beyçelik Gestamp.

ADVERTISEMENT

Firma este cunoscută pentru faptul că dezvoltă și produce echipamente și componente pentru industria auto. Mai exact, va produce componente auto pentru Dacia și Ford Otosan și se află în județul Argeș, în localitatea Dârmănești.

Se găsește la o distanță de 20 de kilometri de municipiul Pitești și se construiește vizazi de actuala fabrică a companiei multinaționale. Lucrările la unitatea de 22.000 de metri pătrați sunt aproape de finalizare.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 200 de persoane se vor putea angaja în acest sediu. În momentul de față, fabrica deja existentă funcționează cu 800 de angajați. Mulțumită numeroaselor angajări, numărul asistaților social s-a redus mult.

„La actuala fabrică de la Dârmănești au fost angajați 260 dintre cei 290 de beneficiari de ajutoare sociale, ceea ce este un alt mare beneficiu pentru comunitate. Iar salariul lunar mediu net este de aproximativ 2.500 lei, ceea ce este foarte bine.

ADVERTISEMENT

Legat de impozite, este vorba de un milion de lei anual, la care se adaugă impozitele pe salarii”, a declarat primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan, despre proiectul din județul Argeș, scrie Adevărul.

Când se deschide, de fapt, fabrica din Dârmănești

Edilul din comuna Dârmănești a dezvăluit și când se deschide, de fapt, fabrica deținută de Beyçelik Gestamp. Concret, se așteaptă ca inaugurarea să aibă loc chiar anul acesta, fiind văzută ca o investiție foarte bună și importantă pentru comunitate.

ADVERTISEMENT

Datele furnizate de Ministerul Finanțelor arată că în anul 2022 fabrica a înregistrat o cifră de afaceri netă de 408 milioane de lei. În ceea ce privește profitul net, acesta s-a ridicat la valoarea de 8,1 milioane de lei.

Grupul Beycelik Gestamp s-a bucurat de o expansiune a spațiilor de producție și logistică, lucru pe care și l-a dorit, deși primise o ofertă avantajoasă din Bulgaria. Spațiile companiei au crescut de la 5.000 de metri pătrați la 25.000 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”