Life

Gigantul din Rusia care intră pe piața românească. Supermarketul care ar putea să spargă supremația Lidl, Kaufland sau Mega Image

Românii pasionați de cumpărături primesc o veste bună. Un magazin din Rusia are de gând să deschidă unități comerciale la noi în țară.
12.04.2024 | 16:39
Gigantul din Rusia care intra pe piata romaneasca Supermarketul care ar putea sa sparga suprematia Lidl Kaufland sau Mega Image
Noul magazin care va deveni un competitor de temut pentru Mega Image sau Lidl. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Cu toții știm că monopolul pieței din România este deținut de câteva supermarketuri renumite. Ei bine, mai nou, toate acestea vor avea un rival pe măsură. Cât de curând, românii se vor putea bucura de produsele unui nou magazin cu un concept special.

Magazin care se va deschide, cât de curând, în România

Se pare că niciodată nu sunt suficiente magazine în România. Persoanele care se îngrijorau că nu mai au unde să își facă cumpărăturile au primit o veste bună. Un nou retailer își va face apariția la noi în țară.

ADVERTISEMENT

De data asta, este vorba despre un magazin care deja a luat cu asalt o mare parte din Europa. Supermarketul se numește My Price și comercializează exclusiv produse rusești.

Peste hotare, My Price se bucură de un real succes în rândul cumpărătorilor. Produse tipice rusești au stârnit curiozitatea multora care nu s-au putut abține și au trecut, deja, pragul magazinelor.

ADVERTISEMENT

Momentan, My Price este focusat pe extinderea în Belgia. Retailerul are deja trei unități deschise acolo, iar azi, a tăiat panglica celei de-a patra.

Magazinul românesc My Price va avea unități în București și în Brașov

My Price este, de fapt, fostul Mere și are de gând să se lanseze cât de curând în România. Momentan, orașele vizate sunt București și Brașov.

ADVERTISEMENT

Deși contextul este unul destul de sensibil, rușii promit că vor veni pe piață cu produse unice la prețuri de neratat. Ofertele de la raft vor fi constante, astfel că românilor le va fi destul de greu să reziste tentației.

Printre cele mai vândute produse de către My Price se numără cârnații lituanieni, uleiul de floarea soarelui și somonul leton. Toate vor ajunge și în România, precum și multe altele.

ADVERTISEMENT

Lidl, Kaufland, Mega Image, dar și restul supermarketurilor din România vor simți o oarecare amenințare din partea My Price. Fiind vorba despre produse cu totul și cu totul unice, care nu se mai găsesc în alte magazine, fostul Mere va deveni un adversar de temut.

Inițial, știrea cu privire la deschiderea a cât mai multe magazine My Price a apărut pe 1 aprilie în presa din Ungaria și toți au perceput-o ca pe o glumă. Însă, se pare că inițiativa retailerului este una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT
Tags: