Life

De unde provin, de fapt, lactatele de la Kaufland. Sortimentul K-Classic e mereu la ofertă și românii îl cumpără pentru că e ieftin. E singurul care se luptă cu marca Pilos de la Lidl, dar puțini se uită pe etichetă

De unde provin, de fapt, lactatele de la Kaufland? Sortimentul K-Classic e mereu la ofertă și românii îl cumpără pentru că e ieftin, fără să citească eticheta.
06.04.2024 | 19:00
De unde provin de fapt lactatele de la Kaufland Sortimentul KClassic e mereu la oferta si romanii il cumpara pentru ca e ieftin E singurul care se lupta cu marca Pilos de la Lidl dar putini se uita pe eticheta
De unde provin, de fapt, lactatele de la Kaufland. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat la un moment dat de unde provin lactatele de la Kaufland, mai exact cele din sortimentul K-Classic? Spre deosebire de alte produse, acestea sunt mereu la ofertă, iar mulți români le cumpără doar pentru că sunt ieftine.

De unde provin, de fapt, lactatele de la Kaufland

În general, cei mai mulți clienți nu pierd timpul citind eticheta anumitor produse și vânează oferte. Nu e de mirare de ce marca Pilos, spre exemplu, vândută de Lidl, e la mare căutare. Aceasta este cea mai ieftină din magazin când vine vorba de lactate.

ADVERTISEMENT

Și în magazinele Kaufland situația este similară. O mulțime de persoane aleg să cumpere produse din sortimentul K-Classic. Acestea sunt mai mereu la ofertă, iar prețurile sunt foarte accesibile.

Și totuși te-ai întrebat de unde provin lactatele de la Kaufland? Pe site-ul oficial, retailerul le promite clienților produse de înaltă calitate prin gama K-Classic. Iar asta e valabil atât pentru mezeluri, cereale, cât și pentru lactate.

ADVERTISEMENT

„Fiecare produs K-Classic garantează calitatea controlată, la un preț atrăgător. În plus, diversitatea uriașă de produse îți oferă posibilitatea să alegi din peste 1.000 de articole K-Classic, de la mezeluri, cereale și lactate, până la paste, dulciuri și hrană pentru animale.

Pur și simplu mai mult pentru puțin: mai mult gust, mai multă diversitate, la prețuri avantajoase”, este mesajul celor de la Kaufland, cu privire la produsele din gama K-Classic.

ADVERTISEMENT

Ce scrie pe etichetă, de fapt

Revenind, deci, de unde provin lactatele de la Kaufland, din gama K-Classic? Conform informațiilor de pe etichetă, acesta este produs la Albalact. Cu alte cuvinte, provine din România. Tot de pe etichetă mai aflăm și că pentru produsele K-Classic, se folosește lapte de la vaci de diferite rase.

Iar dacă mai ai alte întrebări legate de anumite produse de la Kaufland, poți rezolva rapid problema. Pentru ca românii să știe ce cumpără, retailerul a pus la dispoziție un serviciu destul de interesant.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie decât să intri pe site-ul oficial al celor de la Kaufland și să scanezi codul de bare al unui produs din gama K-Classic. Codul poate fi scanat aici, iar în acest mod vei afla mai multe detalii despre produsul de care ești interesat.

ADVERTISEMENT