Sport

Gigi Becali, 10 milioane de euro transferuri în iarnă la FCSB? „O nimica toată pentru el!”

Gigi Becali vrea cu disperare să devină campion și face orice pentru a se asigura că elevii lui Elias Charalmbous vor ridica trofeul la finalul acestui an.
11.10.2023 | 11:55
Gigi Becali 10 milioane de euro transferuri in iarna la FCSB O nimica toata pentru el
Gigi Becali a schimbat strategia de transferuri la FCSB. Patronul vrea să aducă un decar în iarnă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB este lider în SuperLiga, iar Gigi Becali visează la câștigarea primului titlu după o pauză de aproape nouă ani. Ultima oară, FCSB devenea campioană în 2015, cu Costel Gâlcă pe bancă.

Gigi Becali poate investi o avere la FCSB

Becali a anunțat că va face investiții uriașe la FCSB, astfel că în iarnă vrea să aducă un atacant și un mijlocaș. Mai mult, l-a adus deja liber de contract pe Dorin Rotariu, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI a fost interesat să afle dacă Gigi Becali ar fi capabil sa investească 10 milioane de euro într-o fereastră de transferuri la FCSB. Dumitru Dragomir a spus că suma este mărunțiș pentru Becali.

El spune că Gigi Becali are o bucată de pământ pe care poate lua imediat 35 de milioane de euro, fiind chiar interesat de achiziția acelui teren. Fostul șef al LPF crede că averea lui Gigi Becali trece de un miliard de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el spune că și Dan Șucu câștigă bani din terenuri, spunând că afacerea cu mobilă îi aduce puțini bani în comparație cu sumele obținute din afaceri imobiliare.

Ce înseamnă pentru Becali 10 milioane? O nimica toată! În fața locului unde fac eu blocurile acum, are o tarla de șase hectare și jumătate, pentru care o să mă duc eu la el să o cumpăr. E 500 de euro metru pătrat. Fă o socoteală, 65.000 de metri pătrați înmulțiți cu 500.

ADVERTISEMENT

E doar o bucățică. 35 de milioane înseamnă. Îți dai seama. Doar dacă vinde parcela aia, el cu 35 de milioane poate să ia cinci fotbaliști trăsnet din Europa sau din Africa.

Nici pentru Șucu ăștia nu sunt bani, Șucu are zeci de hectare de locuri de casă, luați de la Gigi o parte. Șucu are pământ foarte scump. Din mobilă câștigă un milion-două. Construiește și el, este tare Șucu. Nu este de talia lui Gigi.

ADVERTISEMENT

Gigi acum, dacă vinde ce are, ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, vând peste 1,2 miliarde de euro“, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, despre banii lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT