Sport

Transfer tare: Dorin Rotariu la FCSB! Gigi Becali dă lovitura! Anunţ oficial. Update exclusiv

Gigi Becali, lovitură puternică pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că Dorin Rotariu va juca la FCSB. Anunţul oficial al clubului.
10.10.2023 | 15:47
Transfer tare Dorin Rotariu la FCSB Gigi Becali da lovitura Anunt oficial Update exclusiv
Transfer tare: Dorin Rotariu la FCSB! Gigi Becali dă lovitura. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
10-10-2023
12:49

FCSB confirmă FANATIK: "Bine ai venit, Dorin Rotariu!"

FCSB confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK: Dorin Rotariu la FCSB! Comunicatul oficial al roş-albaştrilor: “Bine ai venit, Dorin Rotariu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru.

Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în comunicat.

10-10-2023
12:30

Gigi Becali confirmă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB!

Patronul Gigi Becali a confirmat transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Atacantul a semnat pe un an şi clubul mai are încă o opţiune de prelungire pe încă doi ani: 

”Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului”, a spus Gigi Becali la Digisport

FCSB mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor deşi nu este perioadă de mercato. Gigi Becali este nemulţumit de randamentul dat de Băluţă şi Miculescu şi mai aduce un jucător important la FCSB.

Transfer tare: Dorin Rotariu la FCSB! Gigi Becali dă lovitura

FANATIK a aflat că FCSB îl transferă pe Dorin Rotariu, jucător liber de contract. Fostul fotbalist de la Dinamo vine să întărească partea dreaptă a ofensivei de la FCSB. Atacantul a evoluat ultima dată la Ludogoreţ.

ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract, jucătorul în vârstă de 28 de ani poate să semneze de acum cu FCSB, echipă care l-a dorit în mai multe rânduri în trecut, inclusiv când îmbrăca tricoul lui Dinamo, în anul 2016.

Salariu de 20.000 de euro lunar la echipa lui Gigi Becali

FANATIK a aflat că Dorin Rotariu va avea un salariu de 20.000 de euro lunar la FCSB şi va avea din nou şansa să revină în circuitul echipei naţionale pentru care a bifat 10 prezenţe.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că este nemulţumit de jucătorii din partea dreaptă a ofensivei după plecarea în Arabia Saudită a lui Andrei Cordea. Astfel, Dorin Rotariu este veriga lipsă în partea dreaptă a ofensivei:

“Nu suntem periculoși pe partea dreapta. Nu pot să stau după Tavi Popescu în dreapta. Băluţă e activ, e iute, joacă în viteză. Nu e 100% în formă.”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemulţumit randamentul lui Băluţă şi Miculescu

Andrei Cordea a plecat la începutul acestui sezon în Arabia Saudită la Al Tai pentru 1,3 milioane de euro. În locul său a fost adus Alexandru Băluţă, la mare luptă cu cei de la Universitatea Craiova, care doreau repatrierea micuţului atacant.

Dar Băluţă nu a dat randamentul dorit. Tot în partea dreaptă a ofensivei este şi David Miculescu, o investiţie costisitoare a patronului. Însă evoluţiile slabe ale atacantului l-au scos din sărite pe Gigi Becali, care nu mai are încredere că poate să îşi scoată investiţia de 1,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dorin Rotariu poate fi soluţia câştigătoare. Atacantul în vârstă de 28 de ani revine după şase ani în România, având o experienţă vastă la mai multe cluburi tari din străinătate, printre care: Club Brugge, Alkmaar sau Ludogoreţ.

  • 28 de ani are Dorin Rotariu
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Rotariu
ADVERTISEMENT