Sport

Gigi Becali a exclus o rivală din lupta la titlu după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Nu intră în cărți”. Patronul l-a luat în vizor pe Colțescu: „Nu mi-a convenit”

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu după victoria FCSB-ului, scor 2-1 cu FC Voluntari. Patronul „roș-albaștrilor” i-a reproșat un singur lucrul „centralului” Colțescu.
01.03.2024 | 06:54
Gigi Becali a exclus o rivala din lupta la titlu dupa FC Voluntari  FCSB 12 Nu intra in carti Patronul la luat in vizor pe Coltescu Nu mia convenit
Gigi Becali a exclus o rivală din lupta la titlu după FC Voluntari - FCSB 1-2. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distanțat din nou în fruntea clasamentului după victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din SuperLiga. Gigi Becali a recunoscut că nu are emoții în lupta pentru câștigarea titlului. Latifundiarul din Pipera a exclus-o din cursa pentru campionat pe Universitatea Craiova.

Gigi Becali nu are emoții la titlu: „Mă uit relaxat la meci”

FCSB are 10 puncte avans peste principala urmăritoare Rapid, cu două etape rămase până la intrarea în play-off. De asemenea, echipa lui Charalambous și Pintilii s-a dus la 12 puncte în fața celor de la CFR Cluj, locul 3, care a călcat strâmb la Galați, scor 2-2 cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali susține că nu are emoții, deoarece are un lot extrem de valoros la FCSB. „Emoții ai tot timpul. Când ai 10 puncte avans nu mai ai emoții, când ai 7 puncte iar nu ai emoții. Nu mă gândesc la titlu, mai sunt multe meciuri.

Eu mă refer la meci cu meci. Mă uit relaxat la meci, ce-o vrea Dumnezeu. Sunt 10 puncte! Să zicem că pierd un meci, sunt 7. Dar dacă pierd ei, se face 13. Dacă ai echipă slabă, dar am echipa pe care o am și nu-mi mai e teamă”, a declarat Gigi Becali, la TV Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a exclus-o pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu: „Nu mai intră în cărți”

Universitatea Craiova a câștigat în etapa a 28-a, scor 3-2 cu Petrolul la Ploiești. Oltenii și-au asigurat matematic prezența în play-off. Totuși, Gigi Becali susține că echipa patronată de Mihai Rotaru nu se poate bate la titlu pentru că jocul „alb-albaștrilor” suferă.

„Noi trebuie să facem o comparație. Care e comparația? Ce joacă Voluntari cu alte echipe și ce joacă cu noi. Universitatea Craiova nu mai intră în cărți pentru titlu. Nu ar fi diferența de puncte, deși e foarte mare.

ADVERTISEMENT

Când o echipă ca Petrolul, nu zic că e o echipă slabă, dar Craiova cu orice echipă de la locul 4 în jos Craiova trebuia să domine jocul. Dacă mai are pretenții trebuie să câștige meciurile astea sau să le piardă cu ghinion, dar au fost dominați de Petrolul. Nu știu ce se întâmplă, dar jucătorii sunt foarte valoroși”, a comentat Gigi Becali.

Gigi Becali, un singur reproș pentru Sebastian Colțescu: „Pentru ce 5 minute de prelungire?”

Sebastian Colțescu i-a acordat cartonașul roșu lui Mihai Pintilii în finalul primei reprize cu FC Voluntari. Gigi Becali a fost pus să comenteze incidentul, însă alta a fost nemulțumirea patronului de la FCSB. Becali nu a fost de acord cu cele 5 minute de prelungire arătate de la margine.

ADVERTISEMENT

„Probabil o fi zis Pintilii ceva! La Colțescu nu mi-a convenit că a dat 5 minute de prelungire. A fost doar situația cu Coman (n.r. accidentare). Pentru ce 5 minute? Ăsta era meci de 3 minute. S-a oprit pentru Pintilii, 30 de secunde.

Atunci 4 minute, dar de unde scoți 5 minute? Nu ai de unde? E o problemă mică, dar de ce 5 minute? Nu am ce să-i reproșez lui Colțescu, nu pot să-i reproșez nimic”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB - Petrolul