Sport

Gigi Becali a explicat motivul schimbării majore pe final de an: „Era băiatul lui Gică”

Gigi Becali nu mai fusese la o nuntă sau petrecere de patru ani. Patronul FCSB a dezvăluit de ce a venit la cununia civilă a lui Ianis Hagi.
26.12.2023 | 21:15
Gigi Becali a explicat motivul schimbarii majore pe final de an Era baiatul lui Gica
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu 4 zile înaintea meciului cu UTA Arad. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut spectacol total la petrecerea de cununie civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase. Alegerea sa a surprins pe toată lumea, mai ales că patronul FCSB a declarat clar și răspicat că nu va mai participa la astfel de evenimente.

Gigi Becali a lămurit în sfârșit de ce a mers la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi

Gigi Becali a fost ultima oară la un astfel de eveniment în 2019, la nunta fiicei sale, Teodora. Familia Iordănescu l-a rugat să o cunune pe Maria Iordănescu, iar patronul FCSB a acceptat cu o singură condiție: să nu meargă la petrecere.

ADVERTISEMENT

Becali a explicat de ce totuși și-a făcut apariția la petrecerea cu aproximativ 400 de invitați de la un club de lux din Capitală: „Eu nu mă duc la nunți, la botezuri, la petrecuri. Era băiatul lui Gică și de-aia m-am și dus”, a declarat nașul lui Gică Hagi pentru PRO TV.

Îmbrăcat „la patru ace”, Becali s-a întreținut cu invitații, a dansat și a cântat celebra melodie machidonească „Opa, Opa”, sub privirile lui Florinel Coman și Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunțat și la petrecerile extravagante de Revelion

Gigi Becali vrea să se dedice total bisericii și vieții religioase și nu vrea să mai iasă în evidență și să păcătuiască la petreceri, după cum spune chiar el: „Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot!

Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica. I-am zis: ‘măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin’. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc.

ADVERTISEMENT

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”.

Petrecere de zile mari pentru Ianis Hagi și Elena Tănase

Ianis Hagi și Elena Tănase au întors toate privirile la petrecere. Meniul a fost de asemenea unul special cum mâncăruri alese, preparate tradiționale, cât și mâncăruri rafinate: frăgărui de creveți cu sos, grătar de brânză de capră cu roșii, pește, sarmale, mușchi de vită argentiniană, iar la desert „Petit Ball” cu cremă de ciocolată albă, vanilie și jeleu de fructe roșii.

ADVERTISEMENT

Rochia superbă a noii doamne Hagi a costat nu mai puțin de 10.000 dolari, fără accesorii sau pantofi, în timp ce costumul lui Ianis a costat doar 3.000 de euro. Inelul de logodnă a costat însă nu mai puțin de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „NG” la meciul FCSB - UTA Arad