Sport

Gigi Becali a luat legătura cu Lucian Bode pentru a ajuta refugiații din Ucraina! Ce i-a transmis ministrul de Interne: „Mi-a zis că au totul sub control!”

Gigi Becali (63 de ani), patronul clubului FCSB, a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Lucian Bode (47 de ani), ministrul Afacerilor Interne, în legătură cu refugiații care vin în România din Ucraina.
27.02.2022 | 13:32
Gigi Becali a luat legatura cu Lucian Bode pentru a ajuta refugiatii din Ucraina Ce ia transmis ministrul de Interne Mia zis ca au totul sub control
Gigi Becali (63 de ani), patronul clubului FCSB, a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Lucian Bode (47 de ani), ministrul Afacerilor Interne, în legătură cu refugiații care vin în România din Ucraina
ADVERTISEMENT

Granițele României cu Ucraina au fost luate cu asalt de cetățenii ucraineni, după ce Rusia a pornit un adevărat război în țara lor. În ajutorul refugiaților au sărit atât oameni de rând, cât și persoane cunoscute, cum ar fi Gigi Becali.

Gigi Becali a luat legătura cu Lucian Bode pentru a ajuta refugiații din Ucraina

Gigi Becali susține că este dispus să trimită mai multe autocare la granițele cu Ucraina, pentru a transporta refugiații. Ba mai mult, omul de afaceri spune că a luat legătura cu ministrul Lucian Bode, însă acesta i-a tranmis că, în acest moment, autoritățile au totul sub control.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important e că am vorbit cu ministrul de Interne și mi-a zis că, la ora asta, au totul sub control. Mi-a zis că o să apeleze la mine, dacă va fi nevoie.

Mi-a dat și un site unde să anunț disponibilitatea noastră. Cand va fi nevoie, mă va contacta. Să dea Domnul să nu fie nevoie să mă contacteze.

ADVERTISEMENT

Autocarele sunt acolo. Autocarul, care o duce pe Steaua (n.r. FCSB), este acolo.

Am avut reacții de la mulți prieteni, care ziceau că vor și ei cinci, vor și ei zece. Ei credeau că eu îi centralizez pe refugiați. Au fost care au spus că vor să aduca și ei mâncare la oameni”, a declarat Gigi Becali, la Antena 3.

Gigi Becali, îngrozit de Vladimir Putin

Zilele trecute, latifundiarul din Pipera s-a declarat îngrozit de acțiunile lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, pe care îl compară cu Regele Irod.

ADVERTISEMENT

„Mie nu îmi vine să cred că există un asemenea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod.

Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii?

ADVERTISEMENT

Eu, când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT