Sport

Gigi Becali a refuzat 3 milioane de euro pe un titular de la FCSB: „Pe marfa mea cer cât vreau!”

Gigi Becali a explicat de ce a refuzat o ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre cei mai importnați jucători ai FCSB.
04.07.2023 | 18:50
Gigi Becali a refuzat 3 milioane de euro pe un titular de la FCSB Pe marfa mea cer cat vreau
2 milioane de euro e cota lui Ștefan Târnovanu conform Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali putea să încaseze încă o sumă importantă de pe urma unui transfer al lui Ștefan Târnovanu, așa cum a dezvăluit Giovanni Becali.

Gigi Becali e convins că poate lua de 10 ori mai mult pe Ștefan Târnovanu: „Dar eu vreau doar 10”

Gigi Becali a dezvăluit detalii de la negocierile pentru transferul portarului FCSB, care a impresionat în meciurile cu Ucraina și Croația la Campionatul European de tineret.

ADVERTISEMENT

„Am primit o ofertă pentru Târnovanu de 3 milioane de euro. Mi-a zis Giovanni «Bă, vrei 3 milioane de euro?» Am zis că nu. M-a întrebat cât vreau și am spus că 10 milioane. Atât vreau eu pe marfa mea”, și-a justificat decizia omul de afaceri.

Vărul patronului FCSB a rămas surprins: „Giovanni mă întreba «Băi Gigi, cum să dea ăia 10?». I-am spus «Băi Giovanni, nu e obligatoriu să dea. Atât vreau eu». Eu zic că Târnovanu face 30-40 de milioane de euro, dar eu vreau doar 10”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl compară pe Ștefan Târnovanu cu o mare stea a gimnasticii: „Face șpagatul, întinde picioarele la 180 de grade”

Gigi Becali este impresionat de calitățile ale portarului în vârstă de 23 de ani: „Are doi metri și zici că e Dan Grecu (n.r- fosta mare glorie a gimnasticii românești). Face șpagatul, întinde picioarele la 180 de grade.

Zici că e maimuță. Pisică. Mai tare ca Lobonț. Da, mă, da! La doi metri să ai mobilitatea asta?!”, a mai argumentat el.

ADVERTISEMENT

Suma este una uriașă pentru un portar, mai ales din Europa de Est: „De ce să nu vreau 10 milioane? E posibil să-l dau și fără bani, ca pe Nedelcu pe care ceream 5 milioane.

Mai târziu poate îl dau gratis, dar acum atât cer. Pe marfa mea cer cât vreau”, a fost mesajul clar al patronului FCSB.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Giovanni Becali despre oferta primită de FCSB: „O echipă bună de tot”

Giovanni Becali a vorbit despre clubul interesat de Ștefan Târnovanu și discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali: „O echipă bună de tot m-a chemat și mi-a zis: ‘ce preț ar avea Târnovanu?’ L-am sunat pe Gigi și mi-a zis că e 10 milioane și s-a închis discuția. Cu ocazia acestui turneu am invitat o grămadă de oameni importanți, dacă îți dau mesajele lor, o să vezi ce au scris.

Singura echipă care are nevoie de un portar m-a întrebat de Târnovanu, l-am sunat pe Gigi și a zis 10 milioane. Nu i-am zis prețul, o să creadă omul că bat eu câmpii.

A jucat foarte bine, e un portar extraordinar, dacă nu făcea greșeala cu Farul să iasă la golul de 2-1, poate erau campionii României, dar asta e. La noi nu flutură banii așa cum flutură pe acolo”, a spus fostul impresar, la Digi Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT