Sport

Ştefan Târnovanu, urmărit de o echipă din străinătate la Euro U21! Anunţul lui Giovanni Becali: “L-am sunat pe Gigi şi mi-a zis preţul!”

Ştefan Târnovanu a fost cel mai bun om al României la Euro U21. Giovanni Becali a dezvăluit că o echipă importantă l-a vrut pe portar, dar totul s-a oprit când au auzit de pretenţiile patronului FCSB.
28.06.2023 | 19:40
Stefan Tarnovanu urmarit de o echipa din strainatate la Euro U21 Anuntul lui Giovanni Becali Lam sunat pe Gigi si mia zis pretul
Ştefan Târnovanu, în meciul dintre România şi Ucraina. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ştefan Târnovanu a apărat în meciurile cu Ucraina şi Croaţia de la Euro U21. Portarul celor de la FCSB a fost cel mai bun “tricolor” de pe teren în ambele meciuri, fiind probabil şi singurul care a atras atenţia impresarilor din străinătate.

Ştefan Târnovanu, urmărit de o echipă din străinătate la Euro U21: “L-am sunat pe Gigi și mi-a zis că e 10 milioane și s-a închis discuția”

Giovanni Becali a dezvăluit că o echipă puternică din Vest s-a interesat de portarul celor de la FCSB, dar totul s-a încheiat când Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro în schimbul unui transfer:

ADVERTISEMENT

„O echipă bună de tot m-a chemat și mi-a zis: ‘ce preț ar avea Târnovanu?’ L-am sunat pe Gigi și mi-a zis că e 10 milioane și s-a închis discuția. Cu ocazia acestui turneu am invitat o grămadă de oameni importanți, dacă îți dau mesajele lor, o să vezi ce au scris.

Singura echipă care are nevoie de un portar m-a întrebat de Târnovanu, l-am sunat pe Gigi și a zis 10 milioane. Nu i-am zis prețul, o să creadă omul că bat eu câmpii.

ADVERTISEMENT

A jucat foarte bine, e un portar extraordinar, dacă nu făcea greșeala cu Farul să iasă la golul de 2-1, poate erau campionii României, dar asta e. La noi nu flutură banii așa cum flutură pe acolo”, a declarat Ioan Becali la Digi Sport.

“Aș fi vrut să facem mult mai mult, să ieșim din grupă”

Ştefan Târnovanu a dezvăluit la finalul meciului cu Croaţia că şi-ar dori un transfer în Anglia. Portarul naţionalei de tineret a recunoscut superioritatea adversarilor de la acest turneu final:

ADVERTISEMENT

“Pe plan personal, cu siguranță sunt fericit. Mă bucur că am reușit să nu iau gol. Și meciul trecut am fost aproape, dar în final e trist pentru că părăsim competiția cu un punct și fără să marcăm. Aș fi vrut să facem mult mai mult, să ieșim din grupă. E cam puțin pentru ce speram eu.

“Știu unde mă găsesc. Unde mi-aș dori? În Anglia”

Nu știu, poate frica, nivelul campionatului. Am fost depășiți total în primele două meciuri. Azi a fost mai bine, am avut mingea puțin mai mult, dar suntem departe. Așa am simțit eu.

ADVERTISEMENT

De ce să mă simt rău că Georgia s-a calificat? Bravo lor, îi felicit. Sper să se ducă cât mai departe în competiție. Dacă vor să mă caute cluburile, să mă caute. Știu unde mă găsesc. Unde mi-aș dori? În Anglia”, a spus Târnovanu la TVR.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024”

ADVERTISEMENT