Sport

Gigi Becali a renunțat la transferul unui fundaș de la FC Botoșani: ”Du-te, mă, de aici!”

În căutare de fundași centrali, Gigi Becali pusese ochii pe un jucător de la FC Botoșani, dar a renunțat când a aflat câți bani cere Valeriu Iftime.
03.06.2021 | 19:31
Gigi Becali a renuntat la transferul unui fundas de la FC Botosani Dute ma de aici

În conferința de presă în care l-a prezentat pe Alexandru Crețu, finanțatorul ”roș-albaștrilor” preciza că ar vrea să-l aducă gratis pe Alin Șeroni.

Jucătorul mai are un an de contract cu moldovenii, iar patronul Valeriu Iftime nu a fost de acord cu ideea de a-l lăsa liber de contract la FCSB.

De ce a renunțat Gigi Becali să-l mai transfere pe fundașul Alin Șeroni de la FC Botoșani

În ciuda faptului că a făcut multe tranzacții cu Gigi Becali, Valeriu Iftime a spus răspicat că nu-l lasă pe Alin Șeroni să se transfere liber de contract de la FC Botoșani.

”Este o orientare foarte-foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin, dar nu-l las liber pe Șeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câți bani cer și gata.

Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiții. Sunt condiții ușoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute”, a declarat patronul moldovenilor.

Becali n-a vrut să dea bani pe un jucător de 34 de ani

În momentul în care și-a dat sema că nu poate să-l aducă gratis pe jucătorul celor de la FC Botoșani, Gigi Becali a anunțat că renunță să-l mai transfere pe Alin Șeroni.

”Iftime vrea 100.000 de euro. Am zis ‘Du-te, mă, de aici!’. Ce să dau, mă? Să dau 100.000 de euro pe unul de 34 de ani? Îl luam așa, să fie la număr.

O să iau alt jucător. Să vedem cu care se rezolvă ceva. O să aduc un fundaș înalt, care să dea cu capul. Nu vreau să îmi mai fie frică la cornere”, a firmat finanțatorul ”roș-albaștrilor pentru gsp.ro.

Bogdan Stancu, transferul mult așteptat la FCSB

FCSB i-a transferat până acum pe mijlocașul Andrei Cordea de la Academica Clinceni și pe fundașul Alexandru Crețu, care și-a încheiat contractul cu NK Maribor, dar Gigi Becali mai vrea să aducă un fundaș central și un atacant.

Latifundiarulș din Pipera încearcă să-l repatrieze pe Bogdan Stancu, care se află la final de contract cu Genclerbirligi, dar fostul internațional ar putea rămâne în Turcia, acolo unde este dorit de două formații nou promovate în prima ligă.

Bogdan Stancu a mai fost dorit în trecut de FCSB, mai exact în perioada de mercato din iarna sezonului 2018-2019, când FANATIK dezvăluia în exclusivitate că atacantul este în atenția lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

Tags: