Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, adevărul despre partidul său și despre politică. „N-o să mai vezi niciodată în viața asta”

Gigi Becali a dezvăluit care este adevărul în legătură cu partidul său. Ce planuri politice are patronul FCSB în anul electoral 2024.
05.03.2024 | 15:10
Gigi Becali adevarul despre partidul sau si despre politica No sa mai vezi niciodata in viata asta
Gigi Becali, adevărul despre partidul său și despre politică. „N-o să mai vezi niciodată în viața asta” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali (65 de ani) a vorbit despre partidul său și despre politică. Patronul FCSB a dat cărțile pe față în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Gigi Becali, ultimele noutăți despre partidul său și despre politică

Gigi Becali e din nou în prim plan și în politică, nu doar în fotbal, acolo unde e aproape să câștige cu FCSB primul titlu după nouă ani. Patronul roș-albaștrilor a depus o cerere în instanță pentru înființarea unui nou partid.

ADVERTISEMENT

„Partidul îl aveam. Aveam un partid, PNG-CD. Și pentru că nu am participat la alegeri i-am schimbat numele din Partidul Noua Generație în Partidul Noua Gardă. Că se dizolvă. Așa am zis lasă, mă, să fie, Partidul Noua Gardă – Creștin Democrat.

Să fie clar, eu la revedere cu politică. Nu mă mai vezi în viața mea. Dar eu dacă e să susțin un partid, să pot să îl susțin printr-o instituție. Uite îl susțin pe cutare. Facem alianță absoriție și l-a absorit și gata absortit ramane partidul ăla.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai interesează! Niciodată în viață nu mai intru în politică nici dacă se scufundă pământul. Păi ce îmi trebuie belele? Nici nu mai am putere.

În politică trebuie să te scoli la 7 și muncești! Și chiar dacă ești parlamentar te duci la birou și muncești pentru România!

ADVERTISEMENT

Hai să vedem ce legi sunt bune, ce legi nu se știe. Hai să vedem justiția, alea, alea, ce nu funcționează”, a tunat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ionuț Luțu, alături de Becali în noul PNG

Alături de fondatorul Gigi Becali, pe lista petenților PNG-CD mai apar Ionuț Luțu și Laurențiu Ionescu. Primul, fost mare fotbalist, este omul de încredere al latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Laurențiu Ionescu s-a ocupat în trecut de organizarea cantonamentelor roș-albaștrilor. Cererea lui Gigi Becali de înființare a unui nou partid apare deja pe portal.just.ro. Ionuț Luțu este unic asociat și administrator al firmei Becali Hotels SRL.

Mai REVINE Gigi Becali in POLITICA? ADEVARUL despre PARTID, spus IN DIRECT la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT
Tags: