Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mai poate pierde FCSB titlul în acest sezon? Specialiștii Fanatik SuperLiga au argumente solide. „Primul 11 e beton, dar nu mai au bancă”

FCSB îşi păstrează avansul de 9 puncte în fruntea clasamentului. Rapid este principala urmăritoare, dar mai pot pierde roş-albaştrii titlul?
17.02.2024 | 12:09
Mai poate pierde FCSB titlul in acest sezon Specialistii Fanatik SuperLiga au argumente solide Primul 11 e beton dar nu mai au banca
Mai poate pierde FCSB titlul în acest sezon? Specialiștii Fanatik SuperLiga au argumente solide. „Primul 11 e beton, dar nu mai au bancă”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 duelul cu Sepsi. Deşi vestiarul a fost lovit de o viroză care a afectat mai mulţi titulari, roş-albaştrii au reuşit să se impună la limită în faţa covăsnenilor, care tremură pentru locul de play-off.

Mai poate pierde FCSB titlul în acest sezon? Specialiștii Fanatik SuperLiga au argumente solide

Roş-albaştrii au 9 puncte avans faţă de Rapid şi sunt principalii candidaţi la câştigarea titlului. Specialiştii FANATIK SUPERLIGA au identificat însă o problemă care ar putea să apară în play-off, banca subţire a FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

“FCSB poate să piardă titlul doar pentru că avem play-off. Dacă mă uit la top 5 campionate, nicăieri nu găsim acest raport de forţe. La noi play-off-ul schimbă radical datele probleme.

Cele 9 puncte devin 5 sau 4. Şi este un alt campionat. De regulă, cu inexistente excepţii, cine intră cu nişte puncte în play-off, are cele mai mari şanse. Acum, în lupta la titlu e clar că FCSB are 80% şanse să ia.

ADVERTISEMENT

Nu văd ce s-ar putea întâmpla. Vorbeam printr-un mesaj cu Cristiano Bergodi, lontano (n.r. trad. departe). Rapid a câştigat toate meciurile din primăvara asta, dar la unele meciuri a jucat aşa şi aşa.

FCSB a ratat meciul cu Farul. Există aceşti jucători esenţiali în toate echipele care îşi vor pune amprenta. Uite Sepsi fără Ştefănescu”, a spus Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Răchită: “Cine va avea vestiarul mai puternic, banca, acolo se face diferenţa”

Valeriu Răchită e de părere că lipsa de soluţii de pe bancă ar putea să îi coste scump pe roş-albaştrii în meciurile decisive, mai ales că este posibil să intervină accidentări sau suspendări:

Ştiţi ce am văzut eu la FCSB? O bancă foarte subţire. Ce se întâmplă în play-off? Vor interveni accidentări, suspendări. Cine va avea vestiarul mai puternic, banca, acolo se face diferenţa”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Primul “11” este beton, n-ai nicio problemă. Dar pe bancă nu ai jucătorii care să îţi facă diferenţa”

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici e de părere că Rapid are o bancă mult mai puternică decât a FCSB-ului, dar roş-albaştrii au atuul unui prim “11” beton:

“Marele pericol de la FCSB în play-off este banca de rezerve. Este subţire banca. Primul “11” este beton, n-ai nicio problemă. Dar pe bancă nu ai jucătorii care să îţi facă diferenţa.

Ai Ovidiu Popescu, David Miculescu, Radaslavescu… Sunt jucători care nu fac diferenţa. De exemplu Rapidul. Iese liderul Săpunaru intră Cristea, joacă perfect. Iese Onea intră Braun şi joacă perfect. 

Nu mai vorbesc în atac. Acolo e nebunie. Dacă este o virgulă, e banca de rezerve a FCSB-ului. Se poate întâmpla să se îmbolnăvească doi jucători. Ce faci?”, a declarat Horia Ivanovici.

Mai poate pierde FCSB titlul în acest sezon? Specialiștii Fanatik SuperLiga au argumente solide

ADVERTISEMENT
Tags: