Fotbal intern

Gigi Becali amenință că se retrage din viața publică și din fotbal: ”Mă simt hărțuit. Am fost anunțat să-mi mut conturile”. Ce se întâmplă cu FCSB

17.02.2020 | 14:11
Gigi Becali ameninta ca se retrage din viata publica si din fotbal Ma simt hartuit Am fost anuntat sami mut conturile Ce se intampla cu FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are probleme pe toate planurile. Dacă fotbalistic întâmpină mari dificultăți în Liga 1, acolo unde pare în pole-position pentru o nouă ratare a titlului, patronul vicecampioanei se confruntă cu greutăți și pe partea juridică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2.05 este cota pentru ”total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să se retragă din viața publică și din fotbal: ”Mă simt hărțuit. Am fost anunțat să-mi mut conturile”

Eșecul cu Dinamo, survenit în urmă cu nici 24 de ore, a fost dat uitării deja de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că traversează o perioadă extrem de complicată pe alte planuri.

Omul numărul 1 de la FCSB a declarat că ar putea fi forțat să-și mute toate conturile, inclusiv ale membrilor familiei, la alte bănci. La fel ca la finele anului 2019, acesta a spus că se simte hărțuit de autorități și se gândește serios să plece din țară.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt supărat din cauza rezultatului, eu nu stau în fotbal, e posibil să mă retrag din viața publică, am fost anunțat că din cauza procurorilor trebuie să mut toate conturile, o să îl întreb pe procurorul de la DNA unde pot să mut banii în România, dacă mai pot să stau în România, dacă mai am voie, dacă nu, mă mut în altă țară și asta este.

Becali a spus că băncile din țară nu mai vor să-i țină banii pentru că sunt hărțuite juridic de procurori. În acest sens, oficialul FCSB afirmă că va face o cerere la DNA sau la SRI și va întreba dacă mai are voie să stea în țară.

ADVERTISEMENT

Eu unde să țin banii dacă nu am voie în bancă? Deci problema mea nu mai e fotbalul. O să întreb pe la SRI, să văd dacă mai am voie să stau în România, că plec dacă nu, mă duc în Grecia, văd eu unde mă duc.

Mă simt hărțuit, într-un hal fără de hal, îmi zice mie procurorul Ionescu să nu stau în România.

ADVERTISEMENT

Să intervină șeful SRI, șeful DNA, nu știu, au ceva cu mine, de nu vor băncile să îmi țină banii, asta este supărarea mea, sunt dezamăgit, că am 62 de ani, nu pot să mă mai războiesc cu toți.”, a spus Becali la Pro X.

Ce se întâmplă cu FCSB dacă Becali se retrage

În același timp, Gigi Becali îi liniștește pe fanii celor de la FCSB și spune că echipa nu va avea de suferit dacă el se mută din România.

”Echipa nu pot să o las, chiar dacă mă mut, echipa funcționează aici, o să lucrez cu băncile de afară, îi mut afară pe toți banii, că nu mă lasă băncile aici, din cauza procurorului”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

  • 2003 este anul în care Gigi Becali a preluat FCSB (fosta Steaua)
ADVERTISEMENT
Tags: