Fotbal intern

Gigi Becali, anunț surpriză înainte de FCSB – U Craiova! Decizia luată de patron

27.03.2019 | 15:33
Gigi Becali anunt surpriza inainte de FCSB  U Craiova Decizia luata de patron

Finanțatorul Gigi Becali a făcut un anunț surpriză înainte de meciul FCSB – U Craiova, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano. Omul de afaceri și-a criticat constant echipa în acest an și a anunțat că nu mai crede în șansele ”roș-albaștrilor” la titlu, dar se pare că și-a schimbat total opțiunile și este pregătit să revină alături de jucători și de antrenorul Mihai Teja.

Gigi Becali, anunț surpriză înainte de FCSB – U Craiova: ”O să vin la meci”

Chiar înaintea marelui meci FCSB – U Craiova, Gigi Becali a făcut un anunț surpriză prin care arată că formația pe care o patronează nu a depus încă armele în lupta la titlul din Liga 1 Betano. ”O să vin la meci că e aici în București. O să merg”, a fost declarația făcută de finanțatorul roș-albaștrilor înaintea derby-ului de duminică de pe Arena Națională, conform site-ului sport.ro.

Întrebat dacă va trebui să plătească 100.000 de euro clubului UTA Arad pentru că mijlocașul Dennis Man a ajuns la echipa națională a României, Gigi Becali a răspuns: ”Nu știu, voi întreba. Văd ce clauză are și după aceea vedem”. Informațiile FANATIK.RO sunt că FCSB nu mai are nicio datorie față de clubul din Liga 2, deoarece acea clauză a fost ștearsă din contract în momentul renegocierilor dintre cele două grupări.

Gigi Becali în timpul conferinței de presă în care l-a prezentat pe Mihai Teja ca antrenor la FCSB
Gigi Becali în timpul conferinței de presă în care l-a prezentat pe Mihai Teja ca antrenor la FCSB

Fanii olteni invadează Capitala

Suporterii olteni se pregătesc să invadeze Bucureștiul pentru meciul din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano. Cu patru zile înainte de partidă se vânduseră 1.000 de tichete, iar oficialii Craiovei speră ca pe Arena Națională să fie prezenți peste 2.000 de fani. Meciul FCSB – U Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională din Capitală, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

Antrenorul italian al echipei U Craiova, Devis Mangia, nu-l va putea folosit în partida cu FCSB pe atacantul Elvir Koljic, care s-a accidentat în timpul unui meci la naționala Bosniri-Herțegovina din preliminariile Campionatului European din 2020. Cu toate acestea, fostul atacant din Bănie, Gheorghe Craioveanu, a declarat pentru FANATIK.RO speră într-o victorie a Craiovei care să o mențină în lupta la titlu.