Fotbal intern

Gigi Becali anunță dezastrul: „Dinamo o să moară! Ăia sunt fanatici, vin și îți sparg mașina!”

14.04.2020 | 14:39
Gigi Becali anunta dezastrul Dinamo o sa moara Aia sunt fanatici vin si iti sparg masina
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat situația de la Dinamo și consideră că formația din „Ștefan cel Mare” va obține licența pentru următorul sezon, dar crede că problemele abia atunci vor începe.

Gigi Becali anunță dezastrul pentru Dinamo

Gigi Becali a vorbit despre problemele de la Dinamo și nu vede bine situația în care se află „câinii”: „Părerea mea e ca ăia 180.000 de euro sunt un fleac. Vor fi plătiți de suporteri, că ăștia ai lui Dinamo sunt mai bogati.

ADVERTISEMENT

Ei vor strânge și vor plăti. Dar problema lor e că vor muri după aia. Pentru că la fotbal trebuie bani. Ei nu au nici marfă de vânzare, nu au nici bani să se recapitalizeze ca să poată să devină puternici”.

„Dacă erau niște oameni cu bani mulți arabii nu era o problemă la ei și luau imediat și făceau echipa. Dar inseamna că sunt unii care vor să speculeze, iar oamenii care sunt speculanți și nu au bani mulți nu pot salva Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Dinamo trebuie să vină unul care să bage 10 milioane, să cumpere 6-7 jucători și după să se bată la campionat”, a mai spus Gigi Becali la TV ProX.

„Dinamo nu are un patron care sa conduca bine”

Gigi Becali crede că Dinamo nu are un patron care să conducă echipa bine, deși îl laudă pe Ionuț NEgoiță pentru că a ținut clubul în viață prin banii pe care i-a investit: Eu nu văd o persoană care să facă asta. Dacă Borcea nu se bagă și e disperat, dacă Badea nu bagă…atunci cine?

ADVERTISEMENT

Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dar dacă ar avea un bun conducător, atunci suporterii ar face spectacol acolo. Negoiță trebuie să fie respectat pentru că a ținut-o pe Dinamo în viață”.

„Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo trebuie să riști. Te bagi, dar nu dacă ai 3 milioane. E un club greu, e un club de vin ăia și îți sparg mașina, sunt fanatici”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT