News

Gigi Becali, despre Klaus Iohannis și Cioloș: „Când îi vezi, zici că sunt măgarul și țânțarul”

26.12.2020 | 14:25
Gigi Becali despre Klaus Iohannis si Ciolos Cand ii vezi zici ca sunt magarul si tantarul
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat un interviu la TV în seara de Crăciun în care i-a atacat dur pe cei de la USR PLUS, iar despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș a afirmat că sunt ”ca armăsarul cu mielușelul”.

Dispărut de o perioadă bună din viața publică, Becali a revenit în prim-plan de Sărbători. El a vorbit la România TV despre mai multe subiecte, precum credință, coronavirus și politică, dar nu și despre FCSB.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut o analiză a scenei politice din România după alegerile Parlamentare. ”Singura durere e că a câștigat USR-ul”, a menționat Becali.

Ce spune despre Klaus Iohannis?

„Pe Iohannis nu poți să-l compari cu Băsescu, chiar dacă e de altă religie. E cuminte și nu face mizerie. Are prestanță. Când ajunge în străinătate, lumea îl ascultă. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron și lumea îl ascultă pe el.

ADVERTISEMENT

Macron e pitic și dacă Iohannis zice trei cuvinte lumea îl ascultă pe el, chiar dacă România e mai mică decât Franța. Contează prestanța fizică”, a declarat omul de afaceri.

Gigi Becali, despre Președintele României și Cioloș: „Când îi vezi zici că sunt măgarul și țânțarul”

„L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Să mă ierte. M-a impresionat mult, e deștept. Dar când apare lângă Iohannis… Când îi vezi zici că sunt măgarul și țânțarul. Sau armăsarul cu mielușelul. Nu îmi place să zic lucrurile cu jumătăți de măsură.

ADVERTISEMENT

Când zice ceva, zic! Piticanie zic, pitacanie ești. Dar ajunge până la umărul lui Iohannis! Ce să votez? Mie îmi place de el, e o persoană inteligentă. Dar a greșit când s-a dus la USR”, a explicat Becali.

Gigi Becali critică USR PLUS. Patronul nu auzise de AUR. ”Îmi zicea mama să-i votez”.

Becali, Simion
FOTO: hepta.ro; COLAJ: Fanatik

Așa cum ne-a obișnuit mereu, patronul de la FCSB nu și-a ascuns gândurile și a avut declarații spumoase. Acesta i-a criticat dur pe membrii USR.

ADVERTISEMENT

„Singura durere e că a câștigat USR-ul. Dar a fost și o bucurie că nu a câștigat așa mult cât se credea pentru că ăștia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câțiva ani de neo-marxiști… Ăștia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este «îndrăcirea» neamului românesc!”, a spus Becali la România TV.

Omul de afaceri a vorbit și despre surpriza alegerilor, partidul AUR. Gigi Becali nu auzise de formațiunea care avea să obțină 9% din voturi.

”Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios. 

Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a declarat patronul de la FCSB.

 

ADVERTISEMENT