Sport

Gigi Becali, atac violent la adresa Federației: „Chestie de tupeu! Au ceva împotriva mea”

Gigi Becali a declarat război Federației Române de Fotbal. Golul anulat din meciul de cupă contra Oțelului i-a pus capac patronului de la FCSB. Becali va depune plângere la Agenția Națională pentru Sport.
01.11.2023 | 11:47
Gigi Becali atac violent la adresa Federatiei Chestie de tupeu Au ceva impotriva mea
Gigi Becali ataca din nou Federatia Romana de Fotbal. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a scos doar o remiză în meciul din Cupa României contra celor de la Oțelul. La 0-1 pentru echipa lui Becali, arbitrul a anulat un gol al oaspeților deoarece mingea ieșise din teren. Patronul echipei de pe primul loc este convins că reușita a fost valabilă.

Gigi Becali declară război FRF-ului

“M-am cam săturat să mă cert, să vorbesc, să spun. Ei au atât de mare tupeu încât zic ‘Câinii latră, ursul merge’. Mă refer la mai multe. Nu e în regulă să impui să joc cu U21. Zic ‘Nu, eu sunt stăpânul și îți impun’.

ADVERTISEMENT

După aia mai spun ‘Nu îți dau arbitrii străini. Voi sunteți sclavi, noi stăpâni’. După aceea vin și cu regula asta din Cupa României. Sunt 6 echipe, tu joci cu 3 și joci doar în deplasare. Băi, tu nici măcar nu ai puțină minte.

Spune că e progresist, dar aici nu e egalitate. Eu trebuie să intru în Cupă, dar spune ‘Joci trei meciuri în deplasare, că așa vreau eu. Eu sunt stăpân’. Și acum au scos și mingea din poartă (n.r- golul anulat de 2-0 anulat în meciul cu Oțelul).

ADVERTISEMENT

Avem VAR! E incompetență sau cineva are ceva împotriva mea. Altfel nu pot să-mi explic. E o chestie de tupeu a Federației. Nu împotriva mea… Ei fac ce vor. Cum mă trimiți să joc doar în deplasare? Nimeni nu înțelege asta”, a spus Gigi Becali.

FCSB a avut un gol anulat cu Oțelul

Gigi Becali este convins că există o direcție clară împotriva echipei sale atunci când vine vorba de arbitraje. Patronul FCSB a acuzat în mai multe rânduri nereguli în ceea ce privește deciziile centralilor la meciurile sale. Echipa condusă de Charalambous este într-o scădere de formă. CFR s-a apropiat la un punct de locul 1.

ADVERTISEMENT

“Ăștia nu înțeleg. Zic ‘Domnule Becali, cum vezi dumneata? Ai dreptate. Hai să vedem cum o facem? Nu e în regulă cu U21? O scoatem. Nu e în regulă cu U21? OK, o scoatem’. Îmi impui tu mie să joc în deplasare ca să-mi iei banii? Tu ne impui nebunia ta, ce ți se scoală ție noaptea.

Cum să joc trei meciuri în deplasare? A luat-o razna. Nu suntem sănătoși la cap! Vom ataca la Agenția Națională pentru Sport. E inechitate sportivă și comercială. Trebuie să dăm semnale. Dacă putem face ceva bine, dar măcar să nu fim proști și să dormim. 

ADVERTISEMENT

Am ajuns să nu mai vreau să fie bine echipei naționalei ca să nu aibă reușite. Dacă se califică, vai de capul nostru… Eu nu vreau. Ei sunt zero, au distrus tot, dar tot sunt cu nasul pe sus. Dacă se mai și califică… Bagi tu bani în fotbal ca să alegi formatul? Tu nu ai făcut niciun format niciodată… Asta e lumea de azi”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
1,93 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Rapid