Sport

Viciere de rezultat în Oțelul – FCSB! Golul superb al lui Dawa, anulat eronat, a fost urmat de reușita gălățenilor. Video

FCSB a pierdut două puncte din cauza arbitrilor la Galați. La 1-0 pentru roș-albaștri, un gol al lui Dawa a fost anulat eronat. Două minute mai târziu, Oțelul a dat lovitura.
31.10.2023 | 23:03
Viciere de rezultat in Otelul  FCSB Golul superb al lui Dawa anulat eronat a fost urmat de reusita galatenilor Video
Viciere de rezultat în Oțelul - FCSB! Golul superb al Lui Dawa, anulat eronat. Sursă foto: Captură de ecran DigiSport.
ADVERTISEMENT

Fundașul camerunez a reușit să înscrie din „foarfecă” în minutul 88 al confruntării, însă golul a fost anulat pentru că brigada de arbitri condusă Viorel Fluerean a considerat că mingea centrată de Cristi Ganea a depășit linia terenului.

Viciere de rezultat în Oțelul – FCSB! Golul superb al Lui Dawa, anulat eronat

Rezultatul final dintre Oțelul Galați și FCSB, scor 1-1, a fost viciat de o nouă decizie controversată luată din camera VAR, golul lui Joyskim Dawa din „foarfecă” fiind anulat eronat.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului, arbitrul Viorel Fluerean a considerat că Cristi Ganea a centrat pentru fundașul camerunez după ce mingea depășise linia terenului, toată lumea așteptând decizia de la VAR.

Pe reluări, mingea nu a părut să depășească linia terenului cu toată circumferința, însă nici după verificarea fazei la VAR golul nu a fost validat, iar la două minute distanță, gălățenii egalau. Interesant este că în camera VAR s-a aflat Florin Andrei, un arbitru care i-a mai dezavantajat pe roș-albaștri în acest sezon.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Când FCSB nu câștigă se lasă cu scandal

Este al șaselea meci pe care FCSB nu îl câștigă în acest sezon. Primele cinci insuccesuri ale roș-albaștrilor au venit în campionat. Interesant este că, în ediția 2023-2024, de câte ori nu a câștigat, vicecampioana a fost dezavantajată de arbitri.

Greșelile de arbitraj comise în acest sezon împotriva FCSB-ului

UTA Arad – FCSB 2-1 (penalty acordat arădenilor pentru un presupus henț al lui Pantea la scorul de 0-1. Nicio reluare nu a arătat că fundașul dreapta joacă mingea în mod voit cu mâna)

ADVERTISEMENT

Hermannstadt – FCSB 2-2 (gol anulat lui Compagno pentru un presupus henț la scorul de 0-0. Nicio reluare nu a demonstrat că italianul ar fi comis o abatere de la Legile Jocului)

FCSB – U Cluj 2-2 (două penaltyuri necardorate la un fault și un henț comise de Vătăjelu, la scorul de 1-0, respectiv 2-1)

ADVERTISEMENT

FCSB – FC Voluntari 0-0 (penalty necaordat la un henț comis de Paz la scorul de 0-0. Reluările au demonstrat că spaniolul a respins cu mâna șutul lui Ovidiu Popescu)

Petrolul – FCSB 2-2 (penalty acordat la un presupus fault al lui Ngezana la scorul de 1-2. Fundașul camerunez nu provoacă cu nimic căderea lui Jair)

Oțelul – FCSB 1-1 (gol marcat de Dawa anulat pentru că mingea ar fi depășit suprafața de joc la centrarea lui Ganea. Reluările au arătat că brigada de arbitri s-a înșelat)

Greșelile de arbitraj comise în acest sezon în favoarea FCSB-ului

Farul Constanța – FCSB 0-1 (penalty acordat ușor la scorul de 0-0 pentru un fault „soft” comis de Băluță asupra lui Șut)

Petrolul – FCSB 2-2 (Dawa a fost iertat de un cartonaș roșu la scorul de 0-1 pentru un atac violent asupra lui Sergiu Hanca)

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru "1 solist” la meciul FCSB - Rapid