Sport

Gigi Becali, atacat de un fost rival! Ionuț Negoiță, după ultimele declarații ale patronului FCSB: ”Hoțului de hoți îi e frică!”

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, a analizat lupta la titlu în SuperLiga și l-a 'înțepat' pe Gigi Becali pentru declarațiile din ultima perioadă.
01.03.2024 | 10:51
Gigi Becali atacat de un fost rival Ionut Negoita dupa ultimele declaratii ale patronului FCSB Hotului de hoti ii e frica
Ionuț Negoiță, acuzații la adresa lui Gigi Becali: ”Hoțului de hoți îi e frică!”. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a oferit declarații după meciul câștigat de Rapid împotriva lui FC Hermannstadt, scor 2-0. Patronul FCSB-ului a spus că nu își dorește ca sibienii să ajungă în play-off, făcând aluzie la partida din Giulești

Ionuț Negoiță, acuzații la adresa lui Gigi Becali: ”Hoțului de hoți îi e frică!”

După declarațiile oferite de Gigi Becali în urmă cu câteva zile, Ionuț Negoiță l-a atacat pe partronul FCSB, insinuând că a fost unul dintre oamenii implicați în jocurile de culise.

ADVERTISEMENT

”Hoțului de hoți îi e frică! Și cred că am spus tot! Știe el de ce îi e teamă, nu le-am inventat eu. Eu nici n-am rămas în fenomenul fotbal pentru că nu mă regăsesc în genul acesta de omenii. Cei care au rămas foarte multă vreme înseamnă că știu ei ce știu”, a declarat Ionuț Negoiță, conform GSP.

Ionuț Negoiță: ”Sper ca FCSB să nu ia campionatul”

Ionuț Negoiță a vorbit și despre lupta la titlu în SuperLiga și speră ca FCSB să nu câștige campionatul nici în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Eu sper să fie altcineva campioană. Să fie cine merită, dar de preferat să nu fie FCSB! Dacă ei vor merita și vor fi cei mai buni până la capăt… Dar am mai văzut situații, e greu să duci până la capăt un anumit ritm”, a mai declarat Ionuț Negoiță.

Dan Șucu, răspuns pentru Becali pe tema “omeniei”: „Știu expresia simplă ‘hoțul strigă hoții’”

După ce Gigi Becali a considerat că FC Hermannstadt ar fi avut o evoluție în așa fel încât să o ajute pe Rapid în cursa pentru titlu, Dani Coman și Victor Angelescu au reacționat vehement.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Dan Șucu a avut un mesaj public legat de acest subiect, prin intermediul căilor de comunicare ale clubului.

”Așa-zisă ‘omenie’ este, după părerea mea, principalul inamic al fotbalului, iar noi toți avem obligația de a lupta activ împotriva ei.Nu sunt un visător, nu plec de la premisa că oamenii care au participat, dovedit, la aceste hoții își vor schimba peste noapte caracterul

ADVERTISEMENT

Si mai știu, ca și dumneavoastră, expresia simplă, că de obicei ‘hoțul strigă hoții’”, a menționat Dan Șucu în scrisoarea oficială.

ADVERTISEMENT