Sport

Gigi Becali, blocat de un român din Germania să folosească marca ce îi poartă numele: ”O dețin pe toată Europa”

Un român stabilit în Germania îl acuză pe Gigi Becali că folosește ilegal marca ce poartă numele finanțatorului de la FCSB.
13.02.2023 | 17:51
Gigi Becali blocat de un roman din Germania sa foloseasca marca ce ii poarta numele O detin pe toata Europa
Un român stabilit în Germania îl acuză pe Gigi Becali că folosește ilegal marca ce poartă numele finanțatorului de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cei doi se află în conflict de mai multă vreme, iar omul care susține că deține această marcă încă din 2006 a prezentat și o dovadă a acestui fapt.

Cum a pierdut Gigi Becali marca ce îi poartă numele

Ovidiu Christian Altmann, românul care trăiește în Germania, a anunțat că a primit de curând certificatul din partea Uniunii Europene care atestă este unicul deținător al mărcii ”Becali” și îi cere lui Gigi Becali să nu mai folosească acest brand.

ADVERTISEMENT

”Mă ia capul când văd ce declarații face (n.r. – Gigi Becali). El nu este în stare să cumpere marca ‘Becali’, dar se laudă… vrăjeală de Buftea! Apropo de marca ‘Becali’, mi-a venit și certificatul de EU că este a mea și o dețin eu pe toată Europa”, a spus Altmann, pentru cancan.ro.

Auzind acuzațiile că folosește ilegal brandul care îi poartă numele, latifundiarul din Pipera a avut o reacție acidă la adresa românului stabilit în Germania: ”Undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”.

ADVERTISEMENT

Românul din Germania, dispus să vândă brandul

Ovidiu Christian Altmann a anunțat că se gândește serios să vândă marca ”Becali” și a dezvăluit faptul că a primit o ofertă în acest sens, de la o firmă care are unul dintre sedii în România.

”Am primit o ofertă să o vând sau să o licitez de la o firmă care are sediu inclusiv în România. Normal, de ce nu aș vinde-o din moment ce dețin marca ‘Becali’ pe toată Europa?”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

În plus, românul stabilit în Germania este sigur că firma care va cumpăra acest brand nu va avea probleme cu patronul FCSB. ”Păi nu se ceartă și nici nu se luptă cu el. Îi pune certificatul în bot și Gigi Becali tace și înghite”, a afirmat Altmann.

Becali deține un hotel care îi poartă numele

Una dintre locațiile deținute de omul de afaceri și care îi poartă numele este ”Becali Hotels” din stațiunea Venus de pe litoralul Mării Negre. Acesta a achiziționat stabilimentul la licitație cu 6,8 milioane de euro de la firma Interagro, deținută de Ioan Niculae, și a mai investit 10 milioane de euro în reamenajări.

ADVERTISEMENT

Hotelul, care este administrat de Teodora Becali, fiica patronului de la FCSB, și soțul acesteia Mihai Mincu, dispune de 70 de camere duble, dintre care 54 sunt clasificate la 5 stele, iar celelalte la patru stele. O cameră dublă costă între 680 și 900 de lei pe noapte, în funcție de perioadă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: