Sport

Gigi Becali, câștig de 18 milioane euro. „A băgat 400.000. N-a ridicat un pai”

FCSB are bugetul asigurat pentru următorii ani. Gigi Becali se poate lăuda cu un nou tun pe piața imobiliară, un tun suficient de mare pentru a merge chiar și în Liga Campionilor.
22.10.2023 | 10:36
Gigi Becali castig de 18 milioane euro A bagat 400000 Na ridicat un pai
Gigi Becali, UN NOU TUN FINANCIAR Cum A FACUT 18.000.000 de euro. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB este liderul Superligii. Formația patronată de Gigi Becali are cel mai valoros lot din campionat, iar acest lucru se vede în clasament. Victoria din ultima etapă, contra celor de la Botoșani, reprezintă doar una din cele 9 pe care roș-albaștrii le-au obținut în acest an.

FCSB are bugetul asigurat

“Gigi Becali cel puțin 4 milioane a câștigat fără să facă ceva. Și fără să vină, a venit odată p-acolo. Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri, dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate.

ADVERTISEMENT

Îi dăduse lui Bălteanu cu 200. E un milionar deștept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie și nu a avut, iar Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare și jumătate. E constructor.

Gigi și-a luat 6 hectare. Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 și câștiga 100 la metru. Nu a făcut, i-a spus lui Vasi și Iulia să se apuce să facă drumul acesta”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Becali a reușit un nou tun imobiliar

Succesul pe care Becali îl are în afaceri se reflectă și în performanțele echipei. Trupa antrenată de Charalambous are 29 de puncte în acest sezon, cu 3 peste urmăritoarea CFR. Chiar și așa, FCSB nu reușește să trimită mulți jucători la națională. Căpitanul Olaru reprezintă ultimul subiect încins dintre Becali și FRF.

“A mai făcut 350 de metri. Nu l-a făcut tot, mai are 300 de metri, dar a făcut încă, din suta aia de metri a mai făcut 300. Câți crezi că s-a făcut când a venit lumea și a văzut bulevardul. A băgat 2-300 de mii.

ADVERTISEMENT

Îl face cu fier beton, cu piatră. El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum. Nu ți-l dă cu 500. 400 i-am dat eu pe el și nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă. 

El a băgat, să zicem că bagă 400.000 în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pun țăruși de plastic, mă rog, e un șantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000″, a completat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se difuzează fiecare luni, pe FANATIK.RO, de la ora 13:15, . Emisiunea poate fi urmărită, în premieră, în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

FCSB are bugetul asigurat

 

ADVERTISEMENT