Sport

Dan Şucu, afacere de milioane cu Gigi Becali: “Vine tare din urmă!”

Gigi Becali și Dan Șucu se duelează direct pentru titlul de cel mai inspirat patron de fotbal. În afara fenomenului, însă, cei doi sunt în relații bune și au chiar și afaceri împreună.
16.10.2023 | 09:03
Dan Sucu afacere de milioane cu Gigi Becali Vine tare din urma
Rivali în fotbal, Dan Șucu și Gigi Becali au făcut afaceri de milioane de euro împreună. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid se luptă pentru câștigarea titlului. Formația condusă de Gigi Becali ocupă primul loc în acest moment cu 29 de puncte. Rapidul lui Șucu vine tare din urmă. Ocupă locul 3 în clasament și este într-o continuă creștere de formă. Are 22 de puncte și a început să lege victoriile.

FCSB și Rapid se bat la titlu

Gigi Becali a investit puternic ]n FCSB pentru a câștiga titlul în acest sezon, dar pare a avea un concurent serios în Dan Șucu, rivalul său de la Rapid. După spusele lui Dumitru Dragomir, patronul FCSB ar putea cheltui lejer pe transferuri zece milioane de euro, sumă care i-ar fi la îndemână însă și omologului giuleștean.

ADVERTISEMENT

“Eu zic că nici pentru Șucu, aceștia nu sunt bani. Ăștia sunt plini. Și Șucu are zeci de hectare de pământ cu locuri pentru casă. Lângă mine aici, luat de la Gigi o parte. Eu așa știu.

Șucu are niște pământ foarte scump. Din pământ, ce din mobilă câștigi un milion sau două, tot din imobiliare. Și construiește și el, este tare Șucu. Nu e de talia lui Gigi. Gigi acum dacă vinde ce are ia peste un miliard de euro.

ADVERTISEMENT

Acum dacă ar vinde. Dacă mă pune pe mine să vând eu vând peste un miliard două sute de mii”, a declarat Dumitru Dragomur, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii “MaxProfețiie lui Mitică”.

Șucu și Becali sunt parteneri de afaceri

În ciuda declarațiilor de la televizor, Gigi Becali și Dan Șucu colaborează în afara fotbalului. Cei doi oameni de afaceri investesc puternic în zona imobiliară și dețin mai multe terenuri în jurul capitalei. Succesul lor în afaceri se revarsă și în fotbalul românesc, acolo unde domină campionatul.

ADVERTISEMENT

Cei doi patroni investesc puternic pentru a reuși să câștige titlul. Dacă Gigi Becali ne-a obișnuit cu bugete impresionante la FCSB, Dan Șucu este la început de drum, însă realizările lui sunt unele deosebite. Printre cele mai inspirate mutări ale giuleștenilor se numără Rrahmani, un atacant cu 6 goluri în 6 partide.

Gigi Becali și Dan Șucu au stiluri diferite atunci când vine vorba de administrarea cluburilor de fotbal. Patronul FCSB-ului preferă o implicare directă atât în transferuri, cât și în formarea primului 11. Becali este recunoscut pentru faptul că își controlează angajații la sânge.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dan Șucu propune o manieră occidentală de management. Patronul celor de la Rapid este adeptul delegărilor și consideră că un management puternic poate obține rezultate mai bune. Până în acest moment, ambele stiluri par a fi de succes. FCSB și Rapid sunt pe podium.

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede luni, de la ora 13:15, în direct, doar pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Dragomir despre Sucu si Becali

ADVERTISEMENT