Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu nu a mai rezistat și s-a dat la Gigi Becali. „Asta e prosteală!” Exclusiv

Sorin Cârţu l-a criticat pe Gigi Becali pentru discursul virulent împotriva lui Edi Iordănescu. Fostul preşedinte al Craiovei consideră că ar fi o prostie ca lui Olaru să i se ceară retragerea de la naţională.
16.10.2023 | 13:33
Cartu nu a mai rezistat si sa dat la Gigi Becali Asta e prosteala Exclusiv
Cârțu nu a mai rezistat și s-a dat la Gigi Becali. „Asta e prosteală!” Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 4-0 meciul cu Andorra din preliminariile Euro 2024. Gigi Becali a avut un discurs furibund la adresa selecţionerului, după ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Andorra.

Cârțu nu a mai rezistat și s-a dat la Gigi Becali: “Asta este prosteală. Olaru nu trebuie să facă aşa ceva”

Sorin Cârţu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este o prostie ca Gigi Becali să îi ceară lui Darius Olaru retragerea de la echipa naţională şi este de părere că Edi Iordănescu nu are nimic cu mijlocaşul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Asta este prosteală. Olaru nu trebuie să facă aşa ceva. Nu ştiu care a fost treaba. Sunt alegeri, ai anumite meciuri, de o anumită factură. Nu este bine să spui aşa ceva jucătorului.

Iar jucătorul respectiv nu trebuie să asculte, pentru că este interesul lui să fie la naţională. Eu mă îndoiesc că Edi Iordănescu are ceva cu el, l-a avut antrenor la Gaz Metan. 

ADVERTISEMENT

“Ar fi o decizie prea radicală. Eu nici nu văd o dispută”

Sau o atitudine premeditată împotriva lui Olaru. În niciun caz. Ba din contră. Îl sprijină cât se poate de mult. Aşa s-au nimerit lucrurile la acest moment. Sunt alegerile lui şi nu ar trebui comentate atât de radical, ca Gigi Becali.

Ar fi o decizie prea radicală. Eu nici nu văd o dispută. Antrenorul nu are, de regulă, dispute cu jucătorii. Este o filozofie, o gândire, o alegere. Asta nu înseamnă că la alte meciuri nu o să fie Olaru o soluţie.

ADVERTISEMENT

Sigur, el concurează şi cu Stanciu şi cu Răzvan Marin, acum şi cu Ianis Hagi. Şi el este tot un fotbalist de acest tip”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali: “Să hotărască Olaru. Eu o să vorbesc cu el şi o să-i spun să se retragă. Nu pot să îl oblig”

Gigi Becali a izbucnit la o zi după România – Andorra, scor 4-0, spunând că Edi Iordănescu este un mincinos în momentul în care spune că Darius Olaru a fost accidentat şi acesta este motivul pentru care a fost lăsat în afara lotului:

ADVERTISEMENT

“Dacă nu faci dreptatea… Dacă el zice minciuni, cum să mai… Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Nu faci dreptatea, eşti şi mincinos, poţi să tot pupi icoanele alea.

Să hotărască Olaru. Eu o să vorbesc cu el şi o să-i spun să se retragă. Nu pot să îl oblig, dar îi dau un sfat. Şi aşa nu are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cârţu, critici la adresa lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT