Sport

Gigi Becali crede în retragerea lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova: „E idiot? Nu-și bate joc de familia lui!”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, îl înțelege pe Mihai Rotaru că vrea să se retragă de la CS Universitatea Craiova.
21.12.2022 | 12:30
Gigi Becali crede in retragerea lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova E idiot Nusi bate joc de familia lui
Gigi Becali și Mihai Rotaru au purtat o discuție secretă după CFR Cluj - FCSB 1-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a anunțat că nu va mai investi la CS Universitatea Craiova, iar Gigi Becali îi dă dreptate omului de afaceri.

Gigi Becali e de acord cu retragerea lui Mihai Rotaru: „Are vreo 20 de milioane pagubă. E idiot?!”

Patronul FCSB a intervenit în direct la PRO Arena și a explicat decizia lui Mihai Rotaru de a pleca de la CS Universitatea Craiova: „El nu este dușmanul meu. Nu este un dușman declarat, metaforic și e Craiova un dușman. Voi spuneți că se retrage. Ce să facă omul? Are vreo 20 de milioane pagubă. E idiot?

ADVERTISEMENT

Nu-și bate joc de familia lui. A făcut minuni până acum că nu a intrat în faliment și a avut noroc că a mai vândut. Și eu mă voi retrage dacă nu vin banii”, a dezvăluit Gigi Becali, care amenință de ani buni că va lua aceeași decizie.

Pentru omul de afaceri, mai important decât performanțele și trofeele sunt banii care să îl țină în continuare în fotbal și să investească la FCSB: „Ca să trăiesc, trebuie să mănânc, adică trebuie să vând grâu, porumb, că n-am bani să cumpăr păine. Așa a vrut Domnul să fie să pierdem titlul șapte ani”. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru dușmanii din fotbal: „S-au topit toți”

Gigi Becali e mulțumit cu ce a realizat la FCSB, din moment ce Rapid, CFR Cluj, Dinamo, au toate aproape de dispariția din fotbal din cauza problemelor financiare: „Totuși mi se topesc dușmanii. Sau Dumnezeu vrea să dea o slavă când eu voi avea mult mai mulți dușmani. S-a topit și Rapidul și CFR Cluj și Dinamo”.

Doar ghinionul și divinitate consideră că a făcut ca FCSB să nu mai câștige campionatul de atâția ani: „Anul trecut a fost furat campionatul că a dat Voluntari gol din ofsaid. În alt an, ne-a bătut Iașiul în zece oameni și ne trebuia un egal. Probabil pentru păcatele mele”.

ADVERTISEMENT

Becali e convins însă că anul acesta va reuși să câștige din nou titlul și nu îl interesează că echipa nu se mai numește „Steaua”: „Pe mine nu mă interesează un nume, Steaua e unde e dreptatea! Domnul vă arată cum vin milioane de suporteri. Eu preconizez că va lua campionatul Becali cu FCSB și se va duce în grupele Ligii Campionilor și va lua zeci de milioane. 

Dușmanii mei s-au topit. Când am venit la Steaua, m-am întâlnit la Lido cu Mustață și Jean Pavel și mi-au zis așa: Pe noi nu ne interesează campionate, ci să batem pe Rapid și Dinamo”, a mai dezvăluit patronul FCSB pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „La mine totul se rezumă la bani”

Gigi Becali se teme în continuare cel mai mult de echipa lui Dan Petrescu: „Dacă îmi dă 7-8 milioane și mă duce de pe locul 14 pe 3 și câștig campionatul, pofta lor va pieri. CFR-ul e cel mai mare dușman, adică mă refer concurent. Eu știu biruințele, vreo 7 milioane de euro, înfrângerile le-am uitat. La mine se rezumă toate lucrurile la bani. 

Băi, băieți, pandemia o face banul, medicamentul o face banul, miliardarii decid cine trăiește sau nu. Banii conduc totul, legi. Dinamo a ajuns de râsul râsului. Asta înseamnă când nu e stăpân și neascultare. Au venit zece inși împotriva lui Becali! I-am spulberat! Praf i-am făcut! Niciunul nu mai este! Acum n-au bani nici să treacă strada”. 


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,44 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: