Sport

Gigi Becali a dezvăluit suma pentru care e dispus să vândă FCSB: „Bat spre retragere!”

Gigi Becali, patronul FCSB, e dispus să vândă clubul pentru o sumă infimă, însă nu vrea să renunțe așa ușor și la „perla” Octavian Popescu.
12.11.2022 | 13:38
Gigi Becali a dezvaluit suma pentru care e dispus sa vanda FCSB Bat spre retragere
Gigi Becali e dispus să renunțe la FCSB pentru doar 15 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat un jucător va fi cedat la Farul Constanța, iar omul de afaceri anunță tăieri masive de buget la FCSB.

Gigi Becali e din ce în ce mai hotărât să renunțe la FCSB: „Nu mai cheltui și încerc să reduc”

Gigi Becali a dezvăluit la PRO Arena suma pentru care ar vinde FCSB: „Bat spre retragere. Nu mai cheltui bani și încerc să reduc. 150.000 la academie nu e în regulă. 50.000 va fi academie: 30%. Vedem la cine mai renunțăm în vară că le expiră contractele”. 

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB i-a ironizat din nou pe cei care îl acuză că a furat Steaua de la MApN: „Eu nu vreau decât banii pe care i-am dat: 9.300.000 de dolari, pe care i-am dat când am furat echipa de la Armată cum zic ei și mai vreau vreo 6 milioane dați de mine. Adică doar 15 milioane.

Cu toate acestea, Gigi Becali speră în continuare să dea lovitura cu transferul lui Octavian Popescu: „Dacă văd că crește Tavi, o dau fără Tavi. Să iau eu banii! Nu găsesc soluții juridice?”, a surprins Gigi Becali în direct.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre venirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

FANATIK a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf îl sună încontinuu pe Gigi Becali, iar galeria dorește de asemenea să revină la echipă.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu îl ia în calcul pe Reghe și îi spune că Mihai Pintilii ar putea continua la FCSB: „Nu are rost să discutăm niste lucruri ipotetice. M-am șmecherit și eu, nu mai răspund. Chiar nu mă gândesc la asta”.

ADVERTISEMENT

Pista Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în prim plan doar dacă Pintilii nu va reuși să câștige meciurile cu FC U Craiova 1948, Mioveni și Chindia: „Știe un lucru: dacă echipa va juca astea trei meciuri, el va rămâne. Atunci mi-a spus și mie că nu e pregătit. El mi-a arătat că e capabil cu Rapidul. 

Nu vreau să vorbesc de Reghe. Dacă nu știu ce se întâmplă cu Pintilii, ce rost are să mai vorbesc despre alt antrenor? Vorbim despre altcineva când știu că nu rămâne Pintilii. Ipotetic nu are rost să vorbesc. Deocamdată este Pintilii. Nu vreau să vorbesc despre altul.

ADVERTISEMENT

Pintilii spune că nu e pregătit pentru că se alintă. E smerenie ce spune el, el știe că poate să rămână. Oricum, el știe de la mine că dacă are rezultate rămâne”, a încheiat subiectul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: