Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Toată lumea vrea ca FCSB să câștige titlul. Inclusiv adversarii”. Declarația care agită apele

FCSB a reușit o victorie la limită în fața celor de la FCU Craiova. În ciuda unui om în minus, echipa lui Gigi Becali a învins și s-a distanțat de urmăritoarele CFR și Rapid.
13.11.2023 | 11:15
Toata lumea vrea ca FCSB sa castige titlul Inclusiv adversarii Declaratia care agita apele
CULISE Ce NU S-A VAZUT la TV ANALIZA fara perdea FCSB - FCU Craiova 1948 2-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distanțat din nou de urmăritoarele CFR și Rapid. Formația antrenată de Charalambous s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața celor de la FCU Craiova. Coman a deschis scorul printr-o lovitură liberă de toată frumusețea, iar Olaru a marcat pentru 2-0 în urma unui penalty scos de Băluță.

FCSB s-a distanțat la 3 puncte de locul 2

“Senzația mea a fost că totuși, pentru niciun moment FCSB nu a avut victoria în pericol. Îți spun sincer, asta a fost senzația mea. Nici după ce a marcat Blănuță nu pot să spun că am văzut un forcing, o nebunie, o avalanșă de ocazii la poarta lui Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut unul dintre cele mai ușoare meciuri pe care FCSB le-a avut în acest campionat, chiar și în 10. Senzația mea este că nimeni nu vrea să ia titlul și că toți vor să îi facă până la final un cadou FCSB-ului. Toată lumea fuge de locul 1, zici că este un loc blestemat. Și Rapidul și CFR-ul nu îl vor sub nicio formă”a concluzionat Horia Ivanovici.

Echipa lui Gigi Becali a reușit să reziste în fața oltenilor în ciuda faptului că au evoluat cu un om în minus mai bine de 30 de minute. Vali Crețu a fost trimis la vestiare în minutul 57 după o intrare necontrolată. Vicotria FCSB-ului este cu atât mai importană în condițiile în care rivalele CFR și Rapid nu au reușit să învingă în această etapă.

ADVERTISEMENT

CFR și Rapid nu au reușit să câștige în această etapă

“Senzația mea, și am spus-o la începutul campionatului, este că toată lumea vrea ca FCSB să câștige campionatul, inclusiv adversarele FCSB-ului, din ce am văzut. Și urmăritoarele lor. Atâta timp cât FCSB s-a împiedicat, imediat echipele din spatele ei s-au împiedicat și ele.

Și spuneam săptămâna trecută, după ce a câștigat Rapid la FCSB și au ajuns aproape de ei, că acum e mai greu, că acum trebuie să mențină ritmul. Și uite că nu au reușit să câștige la Sepsi, s-au pierdut două puncte. Din echipa pe care a prezentat-o FCSB ieri, spuneam că la acest meci nu poți da goluri decât din faze fixe. 

ADVERTISEMENT

Pentru că joci cu Radaslavescu care nici nu prindea lotul de jucători la FCSB, titular, vârf de atac. Ținând cont de cele două absențe de jucători U21. Se uită Gigi la emisiune la noi. Spuneam despre Lixandru că poate juca fundaș central și că, din punctul meu de vedere, Dawa și Ngezana nu pot forma un cuplu solid de fundași centrali care să ofere liniște și siguranță.

Mă gândeam aseară că după pauza pentru echipa națională, FCSB va realiza cel mai important transfer, aducându-l înapoi pe Chiricheș. Chiar dacă FCSB nu are un joc consistent, are individualități care pot produce goluri.

ADVERTISEMENT

Prin revenirea lui Chiricheș, va fi mult mai liniște. Dacă ne amintim, la începutul campionatului, când FCSB a câștigat consecutiv 6-7 etape, Chiricheș era lângă Dawa, iar Ngezana nu era”, a declarat Valeriu Răchită.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB este liderul campionatului

 

ADVERTISEMENT