Life

Gigi Becali, decizie surpriză. La ce a renunțat de dragul Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele

23.02.2021 | 19:32
Gigi Becali decizie surpriza La ce a renuntat de dragul Gabrielei Firea si a lui Florentin Pandele
Latifundiarul din Pipera a „șters” datoria Primăriei Voluntari. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum e clar ca lumina zilei că în sufletul lui Gigi Becali nu e loc de ranchiună, mai ales când vine vorba despre cei dragi. De ce spunem asta? Ei bine, după ce a îngropat securea „războiului” cu finii Gabriela Firea și Florentin Pandele, latifundiarul din Pipera a decis să „uite” de banii cu care îi era datoare Primăria Voluntari.

Nu de alta, dar ce rost avea să rămână certat cu finii pentru un „mizilic” de 106.780 de lei (200.000 de euro), cât trebuia să-i achite Unitatea Administrativ Teritorială a orașului din județul Ilfov?

ADVERTISEMENT

Pentru că nu și-a trimis nici măcar avocatul să solicite o amânare, judecătorul s-a văzut nevoit să pună punct procesului deschis ca urmare a exproprierii unui teren evaluat la 680.000 de euro.

Gigi Becali s-a împăcat cu Gabriela Firea și Florentin Pandele. A renunțat la o sumă colosală de dragul finilor

După ce a fost suspendată, cauza mai poate fi reluată doar cazul în care una dintre părți va veni cu o solicitare în acest sens. E greu de crezut, însă, că se va întâmpla așa ceva, în condițiile în care Gigi Becali a renunțat deja la bani, iar instituția condusă de finul Pandele nici măcar nu s-a prezentat în instanță.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, datoria pe care patronul FCSB ar fi trebuit să o recupereze se va prescrie în câteva luni. Ea provenea de la un teren cedat către autoritatea locală încă din 2017 și al cărui termen final de plată a expirat la începutul anului curent.

Latifundiarul nu duce lipsă de bani. A primit 13 milioane de euro pentru transferul lui Denis Man

Și dacă tot am pomenit de echipa pe care Becali o conduce cu „mână de fier” încă din 2003, trebuie spus că aceasta a obținut nu mai puțin de 13 milioane de euro din transferul lui Denis Man în Serie A, la Parma, bani care vor intra, bineînțeles, în conturile patronului. Nu de alta, dar trebuie să-și acopere cumva cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Iniţial, era vorba de 15 milioane, 13, plus două din clauze. Acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu două milioane. Man a plecat pe 13 milioane.

Să primeşti 13 milioane pentru un jucător din România, în pandemie… Eu voiam să-l dau cu 40 de milioane, 50. Nu-l dădeam nici acum, dar mi-era teamă să nu se închidă graniţele în Europa, să nu mai jucăm, cine ştie?

ADVERTISEMENT

Pe Man am cheltuit cu suma de transfer, cu salariile lui, cu procentul deţinut de UTA, vreo două milioane de euro. Şi am luat 13 milioane, deci 11 milioane e câştigul. Banii îi trag eu, că aveam deja 12 milioane împrumutate în club”, a dezvăluit Becali.

ADVERTISEMENT