Sport

Gigi Becali declanșează războiul din play-off și acuză că rivalele FCSB fac front comun împotriva sa: ”Totul se joacă în funcție de mine”

Gigi Becali crede că pentru a avea șanse la titlu FCSB trebuie să termine sezonul regular pe primele două poziții, căci rivalele vor face front comun împotriva sa.
14.02.2023 | 18:40
Gigi Becali declanseaza razboiul din playoff si acuza ca rivalele FCSB fac front comun impotriva sa Totul se joaca in functie de mine
Gigi Becali declanșează războiul din play-off și acuză că rivalele FCSB fac front comun împotriva sa: ”Totul se joacă în funcție de mine”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a trecut peste șocul finalului nebun al meciului pierdut cu Farul, 2-3, și a bifat doua succese la rând. Ambele în deplasare, cu campioana CFR Cluj, și FC Voluntari. A urcat pe poziția a treia, însă Gigi Becali spune că nu este suficient pentru a avea șanse la titlu.

Gigi Becali acuză un complot al rivalelor din play-off împotriva FCSB: ”Totul se joacă în funcție de mine. Doar Becali să nu fie”

După ce a obținut șase puncte în ultimele două runde, între care trei cu CFR Cluj, și a profitat de pașii greșiți ai rivalelor de pe podium, din ultima rundă, FCSB este pe podium. La doar cinci lungimi de liderul Farul și trei de campioană.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, crede însă că nu este suficient pentru a aborda partea finală a campionatului cu șanse reale la titlu. Echipa sa ar trebui să depindă doar de ea, pentru că rivalele care vor ieși din luptă vor face front comun împotriva FCSB.

Aduce drept argument inclusiv ultima partidă, cu FC Voluntari. La care a existat control anti-doping, solicitat, din informațiile care au circulat cu zile bune înaintea jocului, de formația ilfoveană.

ADVERTISEMENT

”Ce e foarte important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe locul 1 sau pe 2. De ce? Ca să depindem doar de noi. Altfel, e greu. Nu ai pe nimeni aliat. Adică, toată lumea e împotriva ta.

Dacă nu joci în ultima etapă în meci direct cu Farul sau CFR Cluj… Rapid, Craiova și CFR nu vor fi cu mine niciodată. Veți vedea ce va fi în play-off, mai ales în a doua parte.

ADVERTISEMENT

Totul se joacă în funcție de mine. Doar Becali să nu fie. Ei nu au treabă cu FCSB, ci doar cu Becali. Spun «Doar Becali să nu fie». Dar Dumnezeu nu va face cum vor ei.

Să zicem că eu mă bat cu Farul. Iar Farul ar juca în ultima etapă cu CFR Cluj. Ce va face CFR? Va zice «Stai, domnule, că eram cam obosiți». Și va câștiga Gică, 100%. Nu s-a mai întâmplat?

ADVERTISEMENT

S-au mai făcut. Dacă Dumnezeu vrea, pot ei să facă ce aranjamente fac… Nu ați văzut? Chiar și finul meu a cerut control doping împotriva mea”, a spus patronul FCSB, Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: