Sport

Gigi Becali, declarație neașteptată despre Olimpiu Moruțan, după ultimele evoluții: „Nu-l mai vând, trebuie să-l mai antrenăm!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a avut o declarație neașteptată despre Olimpiu Moruțan, după ultimele evoluții ale mijlocașului.
02.08.2021 | 13:03
Gigi Becali declaratie neasteptata despre Olimpiu Morutan dupa ultimele evolutii Nul mai vand trebuie sal mai antrenam
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro.

În ultima perioadă, s-a vorbit despre un transfer al lui Moruțan la Galatasaray, însă există șanse mici ca mutarea să se mai realizeze, având în vedere că Gigi Becali își dorește zece milioane de euro, pentru a-l lăsa pe mijlocaș să plece.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarație neașteptată despre Olimpiu Moruțan, după ultimele evoluții

Având în vedere evoluțiile nesatisfăcătoare ale lui Olimpiu Moruțan, din ultima perioadă, Gigi Becali susține că nici el nu ar plăti zece milioane de euro pentru transferul tânărului jucător.

„Eu, dacă aș fi în locul lor, n-aș da. Dar, după ce l-am văzut în primele trei jocuri, n-aș da. Eu vorbeam de Moruțan de anul trecut. Nu-l mai vând, trebuie să-l mai antrenăm.

ADVERTISEMENT

El, la ora asta, nu merită nici trei milioane, dar eu tot nu-l dau. Oficial, nu am vorbit cu nimeni, eu vorbesc de Moruțan care a fost”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Fatih Terim, despre posibilitatea ca Olimpiu Moruțan să ajungă la Galatasaray

Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, susține că suma de zece milioane de euro, cerută de Gigi Becali, este mult prea mare, astfel că șansele ca Olimpiu Moruțan să ajungă la echipa sa sunt mici.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, în vârstă de 67 de ani, regretă că nu l-a transferat pe Moruțan în 2017, când l-a urmărit pentru prima dată.

„Pe Moruțan l-am urmărit pentru prima dată în 2017. Atunci era vorba despre o sumă mică de bani, acum se vorbește de sume foarte mari.

ADVERTISEMENT

Este un jucător care ne place foarte mult, dar ne este imposibil să atingem acea sumă. Îmi place de el, cred că va deveni și mai bun în următorii ani.

Grupul nostru de scouteri a urmărit un meci împotriva celor de la Juventus București, când el juca la Botoșani. Poate dacă am fi avut atunci o echipă în a doua sau a treia ligă, l-am fi adus pentru ca el să se dezvolte aici”, a spus Terim, citat de Sabah.

  • 2.8 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT