Sport

Ilie Dumitrescu s-a enervat când a auzit că FCSB riscă să rămână fără Mihai Pintilii: “Pe bune? E o glumă asta! E glumă?”

Ilie Dumitrescu s-a enervat când a aflat că Lucan Burchel, șeful Școlii de Antrenori din România, i-a făcut plângere lui Mihai Pintilii de la FCSB.
21.01.2023 | 11:45
Ilie Dumitrescu sa enervat cand a auzit ca FCSB risca sa ramana fara Mihai Pintilii Pe bune E o gluma asta E gluma
Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii riscă patru etape de suspendare pentru că a condus antrenamentele celor de la FCSB, deși nu are licență PRO. Fostul jucător al roș-albaștrilor are statut de delegat la echipa roș-albastră, “principalul” din acte fiind Leo Strizu.

Ilie Dumitrescu s-a enervat când a auzit că FCSB riscă să rămână fără Mihai Pintilii: “Cum să-l suspenzi? Ce dacă a condus antrenamente în Antalya?”

Ilie Dumitrescu s-a enervat în momentul în care a auzit că Mihai Pintilii ar putea fi suspendat, spunând că ar fi ilogic ca antrenorul celor de la FCSB să nu poată sta pe bancă, pentru că a condus antrenamente în Antalya:

ADVERTISEMENT

„De ce să suspenzi pe cineva care are un statut foarte clar acolo? Ce este? E delegatul echipei, nu? Sau ce are? Cum să-l suspenzi? Ce dacă a condus antrenamente în Antalya?

De ce își asumă responsabilitatea Federația sau cine se ocupă de asta pentru ce se întâmplă la un club privat? Dacă clubul ăsta privat, dacă acest «owner» își asumă să pună un delegat al echipei să antreneze echipa…

ADVERTISEMENT

Poftim? Reguli? Care reguli? Dacă tu ai acceptat tacit că ăsta antrenează…Cine? Federația sau cine se ocupă de chestia asta.

“Cum să suspenzi un delegat al echipei? Pe bune? E o glumă asta! E glumă?”

Cum s-a pronunțat Becali? «Dacă regulamentul îmi permite…». Da? Cum îl suspenzi tu pe Pintilii? Suspenzi unde delegat al echipei? Stai, mă, puțin. Tu suspenzi un delegat al echipei? Cum să suspenzi un delegat al echipei? Pe bune? E o glumă asta! E glumă?

ADVERTISEMENT

De ce îl pedepsești pe Pintilii, care e delegat? Suspenzi delegatul echipei că antrenează echipă? Ăsta nu e antrenor. Cum să suspenzi un delegat al echipei? Ne trezim în fiecare zi cu câte o glumă din asta proastă… Pintilii s-a dus acolo, a luat tabela și a anunțat «Schimbăm acum numărul 4 cu numărul 3».

“Așa ceva nu se întâmplă în nicio țară”

Comisia de Disciplină… Mă, dar Comisia asta de Disciplină, când e dat un antrenor afară și așteaptă 10-15-20 de luni ca să i se se de banii, când jucătorii nu sunt plătiți, nu au ce să mănânce și sunt vai de capul lor, depun memorii și stau 3-5-7 luni… Ce înseamnă? Tot Comisia asta?

ADVERTISEMENT

Așa ceva nu se întâmplă în nicio țară. Deci Comisia de Disciplină a suspendat delegatul echipei că și-a permis să conducă un antrenament… Asta va fi motivarea: «Delegatul echipei și-a asumat rolul de antrenor principal și trebuie să-i dăm între 4 și 6 etape, nefiind la prima abatere”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

FCSB va evolua duminică, de la ora 20:45 pe terenul celor de la Hermannstadt, în primul meci oficial din 2023.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT