News

Gigi Becali, despre marea eroare a Gabrielei Firea: ”A greșit spunând o minciună”. Ce mesaj i-a dat acesteia, în plin scandal

Gigi Becali a comentat decizia Gabrielei Firea de a demisiona din Guvern. Care a fost marea eroare a acesteia, în opinia patronului FCSB.
14.07.2023 | 16:07
Gigi Becali despre marea eroare a Gabrielei Firea A gresit spunand o minciuna Ce mesaj ia dat acesteia in plin scandal
Gigi Becali reacționează după ce Gabriela Firea a demisionat. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nașul de cununie al cuplului Florentin Pandele – Gabriela Firea, a avut o primă reacție după ce ministrul social-democrat al familiei a demisionat din Guvernul Ciolacu.

Gigi Becali reacționează după ce Gabriela Firea a demisionat. Care a fost marea eroare a acesteia, în opinia patronului FCSB

Vineri după-amiază, Gabriela Firea a anunțat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că a demisionat din funcția de ministru al familiei. Ea a mai anunțat că pleacă, pentru moment, și de la șefia organizației PSD București.

ADVERTISEMENT

Nașul acesteia, Gigi Becali, a avut o primă reacție publică față de măsura radicală anunțată. Omul de afaceri este de părere că Gabriela Firea nu are nicio vină în tot acest scandal al azilelor groazei din Voluntari.

Pe de altă parte, Becali admite că ministrul social-democrat a comis o mare eroare în ultima perioadă. În opinia acestuia, fina sa a greșit grav atunci când a mințit public și a spus că nu-l cunoaște pe Ștefan Godei, patron al mai multor cămine de bătrâni. Becali i-a și dat un mesaj acesteia în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

”Gabriela Firea e vinovată doar că trebuia să recunoască că îl știe pe om (n.r. Ștefan Godei), dar nu e vinovată pentru bătrâni. Eu i-am dat mesaj: ‘fino, nu care cumva să-ți dai demisia, că asta vor ei, ăștia din politică.

Dă o declarație că nu ai treabă cu azilele și lasă instituțiile statului să-și facă datoria. Nu mai intra la televiziuni’. A greșit spunând o minciună că nu îl cunoaște pe omul ăla. Dacă mă asculta pe mine, nu mai avea nicio problemă. Dar a intrat și a mințit (n.r. cu Godei)”, a spus Gigi Becali, la România TV.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, convins că fina sa va renunța la politică

În anunțul postat vineri pe Facebook, Firea mai punctează faptul că, momentan, se auto-suspendă de la șefia PSD București. ”Tocmai din acest motiv plec, pentru moment, cu mare tristețe, față de tot ceea ce am făcut și puteam construi împreună cu echipa social-democrată din Capitală, și din funcția de Președinte al Organizației PSD București, din care mă suspend o perioadă limitată”, scrie aceasta.

Întrebat dacă vede în demisia Gabrielei Firea și o ieșire definitivă din politică, Gigi Becali spune că: ”Dacă ea s-a suspendat și din postul de ministru, și din partid, nu este clar că nu o mai interesează politica?”

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri îl apără și pe finul Pandele în tot acest scandal. ”Ce să facă Pandele? Nu poate să controleze ce se întâmplă în fiecare azil. Cine trebuia să controleze, ăla trebuie să răspundă”, a mai adăugat Becali, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT