Sport

Noroc sau inspirație? Care au fost schimbările din repriza secundă care au decis FCSB – FC Botoșani 1-0. Billel Omrani, din nou neconvingător. Video

Billel Omrani (29 de ani), atacantul francez al FCSB, a fost introdus în repriza a doua cu Botoșaniul, deși Gigi Becali l-a pus pe lista neagră.
19.12.2022 | 22:24
Noroc sau inspiratie Care au fost schimbarile din repriza secunda care au decis FCSB  FC Botosani 10 Billel Omrani din nou neconvingator Video
Billel Omrani a reușit un gol în 10 meciuri la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Billel Omrani a vorbit deja cu impresarul său și își caută echipă după declarațiile patronului de la meciul cu CFR Cluj, așa cum a fost dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Atacantul a fost introdus pe teren în meciul cu Botoșani după pauză.

Billel Omrani, încă o șansă să îi demonstreze lui Gigi Becali că merită să joace la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Omrani nu va mai juca titular la FCSB și își reproșează faptul că nu vicecampioana nu a început cu David Miculescu titular împotriva lui CFR Cluj: „Greșeala a fost făcută de mine, trebuia să joace Miculescu de la începutul meciului, Omrani nu mai e ăla… cam la revedere cu el, a pierdut toate mingile… am greșit. Dacă o să joace așa în continuare, va pleca la vară. Poate așa îi place să rămână mereu liber. Eu am zis că e mai atacant decât David Miculescu”, spunea patronul FCSB-ului după înfrângerea cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Francezul a fost introdus totuși pe teren în minutul 46 al partidei cu FC Botoșani, în locul lui Andrei Cordea. Miculescu a acuzat probleme medicale, iar Omrani i-a preluat poziția.

Acesta a fost înlocuit cu Bogdan Rusu, un alt renegat. Atacantul o va părăsi în iarnă pe FCSB și se va întoarce la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani s-a săturat de FCSB. Ce l-a deranjat după derby-ul cu CFR Cluj

Omrani a reușit să marcheze primul gol la FCSB la meciul contra Chindiei Târgoviște și își dorea enorm să fie titular împotriva fostei sale echipe CFR Cluj.

Atacantul a început ca titular, în detrimentul lui David Miculescu, însă a fost înlocuit după doar 45 de minute, lucru care l-a deranjat foarte mult.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Billel Omrani a simțit că decizia este luată de Gigi Becali și de nu antrenori și consideră că FCSB nu este un club profesionist.

Ba, mai mult, și-a contactat deja impresarul și i-a transmis că vrea să plece cel târziu în vară și să îi caute echipă.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță au comentat situația lui Omrani: „Era Gigi inspirat, ca la meciul trecut, să îl scoată de la minutul 20. Serios vorbesc”, a spus „Cobra”.

Foștii jucători ai FCSB și Rapid l-au ironizat: „Eu pe Omrani nu îl puneam titular și îl băgam ultimele 20 de minute”/ „Dar nu e deranjat că nu o atinge?”.

În cazul în care atacantul nu va face un meci bun, pentru Billel Omrani ar putea fi încă o bilă neagră și un argument în plus pentru Gigi Becali că a luat decizia corectă în privința sa.

ADVERTISEMENT