Life

Gigi Becali, dezvăluire fenomenală despre ginerele său, lăsat fără permis! Ce a scos la iveală după condamnarea lui Dănuț Lupu

Gigi Becali a vorbit despre ginerele său, lăsat și el fără permis, la fel ca Dănuț Lupu, în contexul condamnării sale la închisoare.
02.10.2023 | 15:15
Gigi Becali dezvaluire fenomenala despre ginerele sau lasat fara permis Ce a scos la iveala dupa condamnarea lui Danut Lupu
Gigi Becali a vorbit despre ginerele său, Mihai, lăsat fără permis. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reacționat în urma veștii-șoc, cea a condamnării la șapte luni de închisoare cu executare a lui Dănuț Lupu întrucât a condus fără permis! Patronul FCSB a dezvăluit, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că îl va angaja pe fostul mijlocaș al echipelor Dinamo și Rapid și a scos la iveală, totodată, că și ginerele său se află într-o situație similară, în sensul că a fost lăsat fără permis.

Gigi Becali, alături de ginerele său după ce a rămas fără permis. Ce dezvăluire a făcut în contextul condamnării lui Dănuț Lupu

Gigi Becali a mărturisit în emisiunea prezentată de Horia Ivanovici, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că în momentul în care Mihai Theodor Mincu, soțul fetei sale, Teodora, a rămas fără carnet de condus, i-a spus să nu se atingă de volan nici măcar dacă vrea să conducă pe câmp câteva sute de metri!

ADVERTISEMENT

Becali a spus că legea trebuie respectată, iar greșelile musai să fie plătite. Patronul de la FCSB a spus că ginerele său i-a ascultat sfatul și i-ar fi zis că nu mai urcă la volan pentru a nu avea probleme și mai mari cu legea.

În stilul său caracteristic, Gigi Becali i-a mărturisit lui Horia Ivanovici, printre rânduri, că într-adevăr nu e o situație tocmai plăcută pentru Dănuț Lupu, însă acesta trebuie să respecte decizia dată de judecători. Becali a precizat că nu ar trebui să mire pe nimeni o astfel de sentință, una care nu e atât de dură, în opinia sa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali susține că Dănuț Lupu a scăpat ușor cu cele șapte luni de închisoare cu executare, din care va face, cel mai probabil, în jur de trei luni, dat fiind că are peste 60 de ani și beneficiază de o reducere a pedepsei. În acest context care a uluit România, Becali a făcut câteva dezvăluiri despre ginerele său, Mihai.

Gigi Becali, ferm când vine vorba de respectarea legii: „Ginerele meu, de exemplu, nu are carnet”

„Păi atunci să conducem toți fără permis! Nu o să facă șapte luni, o să facă trei luni de pușcărie, ce-i mare lucru? Face trei luni și jumătate și se duce în regim deschis. El pleacă la Jilava și se duce și lucrează la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Lasă că îl angajez ei, pe Lupu, care se pricep la fotbal, să vină ziua la FCSB. El e prieten acolo la Jilava, prieten la cataramă cu directorul de acolo. Păi, ce? I-a dat mult? Păi să conducem toți fără carnet atunci! 

I-a dat prea puțin. Șapte lună fără probleme, regim deschis direct. Seara la pușcărie, ziua lucrează. O să fac, o să vezi, ți-am zis că fac, fac! Îi trimit o mașină și-l ia de la pușcărie dimineața la 7, vine la FCSB stă la birou acolo, nu știu ce, și seara doarme la pușcărie, că așa e legea!

ADVERTISEMENT

Păi dacă nu respectăm legea? Cum adică n-am carnet, dar conduc?! Păi atunci pentru ce e carnetul? Ginerele meu, de exemplu, nu are carnet! I-a luat carnetul, nu știu ce… I-am zis, băi, tată, ai grijă!

A zis: > Băi, nu te atinge! Păi atunci, ce? Să conducă ginere-miu, lasă, mă, să conducă, nu-i problemă! Nu merge, tată, așa! Legea-i lege, mă!”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce probleme a avut Mihai cu legea

Mihai Mincu a avut probleme cu Poliția chiar din luna martie 2021, însă atunci ieșise victorios dintr-un proces intentat Brigăzii de la Rutieră. Mai precis, ginerele lui Becali a fost amendat cu 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce timp de trei luni, însă acesta s-a apărat destul de bine în instanță, astfel încât procesul verbal respectiv a fost anulat de către judecători.

Motivul pentru care intrase în atenția polițiștilor a fost viteza cu care a condus, una de 106 kilometri la oră în localitatea Drăganu. Apoi, ginerele lui Gigi Becali era din nou pândit de ghinion, lăsat fără permis! În februarie 2023 a ieșit la iveală că Mihai s-a urcat la volan sub influența alcoolului, faptă pe care a și recunoscut-o, de altfel, după ce s-a zis că ar fi consumat și niște substanțe interzise.

Cine este Mihai Mincu, ginerele patronului FCSB

Mihai Mincu este soțul Teodorei Becali, una din fetele lui Gigi Becali. Bărbatul este cunoscut ca om de afaceri, acesta rulând mai multe business-uri de-a lungul anilor. A intrat în lumea afacerilor în 2017, comercializând haine, cafea și ceai, conform CANCAN.ro. Tot în același an, ginerele lui Gigi Becali s-a apucat de fabricarea de parfumuri și produse de înfrumusețare.

Una din cele mai de succes afaceri, demarată împreună cu soția sa, a fost valorificarea unui teren primit cadou de la Becali, în Pipera, unde cei doi s-au apucat de construit un ansamblu rezidențial, în anul 2021.

 

ADVERTISEMENT