Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, dezvăluire neașteptată despre Elias Charalambous: “Vă spun sincer”

Gigi Becali a făcut o dezvăluire neașteptată despre Elias Charalambous. Ce a spus finanțatorul despre antrenorul de la FCSB.
17.09.2023 | 13:55
Gigi Becali dezvaluire neasteptata despre Elias Charalambous Va spun sincer
Gigi Becali a făcut o dezvăluire de senzație despre Elias Charalambous. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut o dezvăluire de senzație despre Elias Charalambous la FANATIK SUPERLIGA. Patronul de la FCSB l-a lăudat din plin pe antrenorul cipriot pe fondul unor rezultate excelente înregistrate de vicecampioana României în startul de campionat.

Gigi Becali, dezvăluire neașteptată despre Elias Charalambous: “Vă spun sincer”

FCSB a impresionat în startul de sezon din SuperLiga. Echipa antrenată de Elias Charalambous ocupă primul loc în ierarhie cu 18 puncte adunate în 7 meciuri. Perioada de grație a roș-albaștrilor a culminat cu victoria categorică, scor 3-0 cu Universitatea Craiova pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că aducerea lui Elias Charalambous pe bancă reprezintă cea mai bună mutare pe care a făcut-o la FCSB. „Vă spun sincer. Mutarea cea mai bună pe care am făcut-o este Charalambous.

(n.r. sunteți mulțumit de el?) Nu doar că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. La finalul lunii mai, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA i-a prelungit contractul lui Charalambous pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous îl mulțumește pe Gigi Becali: „Ăsta este secretul lui”

Gigi Becali și-a dorit dintotdeauna ca victoriile FCSB-ului să fie alimentate cu o bună posesie. Latifundiarul din Pipera este mulțumit de strategia lui Elias Charalambous și de viteza din teren a jucătorilor vicecampioanei României.

„Eu dintotdeauna spun: ‘posesie, pasă, posesie, pasă’. Jucăm așa de repede, nici nu mă așteptam să jucăm așa de rapid. Asa în viteză, dintr-una. Recuperat mingea și jucătorul care recuperează nu o recuperează atingând-o o dată mingea și a doua oară pasă.

ADVERTISEMENT

Când o recuperează pasează din prima fără să facă două atingeri măcar. Ăsta este secretul lui Charalambous”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Bilanțul FCSB-ului cu Charalambous pe bancă în noul sezon

FCSB a fost eliminată în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, după 0-2 la retur cu Nordsjaelland. În campionat, echipa antrenată de cuplul Pintilii – Charalambous a pierdut o singură partidă în 7 meciuri, scor 1-2 cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În cele 11 meciuri disputate în actuala stagiune, FCSB a înregistrat 8 victorii, două înfrângeri și un rezultat de egalitate. Vicecampioana României are un meci mai puțin de disputat în campionat, restanța cu Hermannstadt din etapa a 5-a.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.RO, de la ora 17:30.

Becali, dezvăluire despre Elias Charalambous

ADVERTISEMENT