Sport

Gigi Becali, încredere totală în Charalambous şi Pintilii: “La 2-0 cu Farul eram campioni. Cum să renunţ la ei?”. Exclusiv

Gigi Becali are încredere în cuplul de antrenor Charalambous - Pintilii. Patronul celor de la FCSB este sigur că în viitorul sezon, roş-albaştrii vor deveni campioni.
28.06.2023 | 11:10
Gigi Becali incredere totala in Charalambous si Pintilii La 20 cu Farul eram campioni Cum sa renunt la ei Exclusiv
Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat ultima dată titlul în 2015, iar de la introducerea noului sistem cu play-off şi play-out, echipa lui Becali este singura care a încheiat pe primul loc în sezonul regulat şi nu a reuşit să câştige titlul la finalul play-off-ului.

Gigi Becali, încredere totală în Charalambous şi Pintilii: “Cum să renunţ la ei?”

Scenariul a fost cu repetiţie şi în stagiunea precedentă când FCSB a devenit favorită la titlu la scorul de 2-0 în meciul cu Farul Constanţa, dar echipa lui Hagi a întors rezultatul şi a câştigat campionatul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali merge în continuare pe mâna lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pe banca tehnică. Chestionat de FANATIK pe această temă, Becali a declarat că nu are cum să renunţe la ei, în condiţiile în care au dus echipa în lupta pentru titlu:

“Cum să nu fiu mulţumit de Charalambous şi Pintilii? Au pregătit bine echipa, ne-am luptat la titlu până în penultima etapă. La 2-0 cu Farul Constanţa eram campioni. Cum să renunţ la ei?

ADVERTISEMENT

“Am avut 2-0. Era gata campionatul”

Pe noi ne-a distrus şi meciul din sezonul regulat de pe Arena Naţională, când am condus cu 2-1, am dat autogol şi a câştigat Farul în prelungiri. Aveam trei puncte noi, dar aşa au luat ei trei.

Meciul de la Constanţa se juca altfel. Nu mai aveam noi presiunea, o aveau ei. Nu mai zic şi de celălalt meci (n.r. din penultima etapă, de la Ovidiu). Am avut 2-0. Era gata campionatul”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pintilii, serie excelentă pe banca FCSB-ului! Charalambous a fost adus în martie

Mihai Pintilii a preluat FCSB din finalul lunii octombrie. Eşecul 1-2 cu U Cluj l-a determinat pe Nicolae Dică să plece de pe banca roş-albaştrilor. A urmat o serie excelentă sub comanda lui “Pinti”, care a dus echipa pe loc de play-off.

După scandalul licenţelor de antrenor între FRF şi FCSB unde Mihai Pintilii a fost prins la mijloc, roş-albaştrii au decis să îl aducă la echipă în finalul lunii martie pe Elias Charalambous, fost jucător la Vaslui şi deţinător al licenţei PRO.

ADVERTISEMENT

FCSB a urcat în clasament şi timp de 49 de minute chiar a fost lider în SuperLiga, cu o etapă înainte de final. În meciul de titlu cu Farul, roş-albaştrii au condus cu 2-0 şi deveneau favoriţi la campionat.

Dar, echipa lui Hagi a reuşit să întoarcă spectaculos rezultatul şi să tranşeze lupta la titlu cu o etapă înainte de final. Astfel, FCSB rămâne fără titlu din 2015, încheind pentru a treia oară consecutiv pe locul 2.

  • 5000 de euro este salariul lui Elias Charalambous
  • 2020 este anul în care şi-a încheiat cariera Mihai Pintilii

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT