Sport

Gigi Becali, dezvăluiri despre „cadoul” oferit lui Nicolae Dică: „I-am făcut reducere 100.000 de euro!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre relația cu noul antrenor Nicolae Dică, pe care l-a ajutat cu o sumă uriașă, deși au existat și momente mai tensionate de-a lungul timpului.
28.07.2022 | 15:35
Gigi Becali dezvaluiri despre cadoul oferit lui Nicolae Dica Iam facut reducere 100000 de euro
Gigi Becali l-a numit din nou antrenor pe Nicolae Dică după 5 ani. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, așa cum FANATIK a anunțat încă după meciul cu Saburtalo din Conference League.

Gigi Becali i-a făcut un „cadou” de 100.000 de euro lui Nicolae Dică: „Am rămas în relații de prietenie cu el”

Gigi Becali a vorbit despre relația cu Nicolae Dică și despre un conflict mai vechi cu fostul jucător al FCSB și ultimul antrenor care a calificat echipa în grupele unei competiții europene.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au fost momente mai tensionate la despărțirea din 2018, iar Gigi Becali l-a forțat să plece pe Nicolae Dică în mandatul precedent, omul de afaceri a rămas apropiat de fostul decar.

„Au fost discuții atunci, dar am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere”, a spus patronul FCSB la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali neagă orice conflict mocnit cu Nicolae Dică: „Am rămas în relații de mare prietenie cu el”

Gigi Becali nu crede că problemele din trecut vor afecta coloborarea dintre el și Nicolae Dică: „Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”.

Cu toate acestea, Gigi Becali răbufnea la adresa antrenorului după un meci cu CFR Cluj, iar imediat apoi Nicolae Dică a fost demis: „Cred că cineva i-a luat mințile lui Dică. A vrut să facă o nebunie, să își bată joc de mine”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB declara în 2017 că nu îl va da niciodată afară pe Nicolae Dică și va putea rămâne antrenor atâta timp cât își dorește: „Meme mi-a spus că e foarte bun antrenor şi face bine tactic şi de aia spun că nu-l dau afară nicidoată. Dacă am spus că nu îl dau afară nicidoată, el e nebun să plece după patru meciuri”.

Gigi Becali, încredere totală în Nicolae Dică: „Are el niște idei, niște hotărâri… geniale”

Gigi Becali a fost impresionat de primele măsuri și schimbări pe care Nicolae Dică vrea să le facă la FCSB înainte de meciul decisiv cu Saburtalo Tbilisi.

ADVERTISEMENT

„Eu mizez pe Dică! Are el niște idei, niște hotărâri… geniale. Mi-a zis că dom’le, mie Ianis îmi place de el și o să joc cu el atacant, chiar când era Tănase.

Cu Tavi Popescu în spatele vârfului. A zis că joacă cu doi la mijloc. În rest nu știe, o să vadă”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,50 este cota pentru „X” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT