Sport

Gigi Becali, gest de mare omenie de Crăciun! A donat mai mulți bani decât a dat pe jucătorii transferați la FCSB

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a făcut un gest incredibil înainte de Crăciun, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului.
28.12.2022 | 14:52
Gigi Becali gest de mare omenie de Craciun A donat mai multi bani decat a dat pe jucatorii transferati la FCSB
415.000 de euro e suma donată de Gigi Becali înainte de Crăciun. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă gesturile emoționante din perioada Sărbătorilor și a făcut o donație uriașă către Arhiepiscopia Iașiului și nu numai.

Gigi Becali, solidar încă o dată în perioada Crăciunului. A donat 415.000 de euro pentru 74 de familii de preoți

Anunțul acestui gest caritabil a fost făcut chiar de Arhiepiscopia Iașiului, care dezvăluia că patronul FCSB s-a implicat în ajutorarea unor familii nevoiașe.

ADVERTISEMENT

Conform Ziarul de Iași, Gigi Becali a donat de Crăciun 415.000 de euro către 74 de familii de preoți cu mai mult de cinci copii în familie din Iași, Vaslui, dar și din Republica Moldova.

Astfel, Becali a acordat căte 1.000 de euro pentru fiecare copil în parte. Doar din județul Iași au beneficiat 274 de copii din 49 de familii.

ADVERTISEMENT

Un donator anonim a oferit de asemenea 10.000 de euro pentru alte zece familii cu copii din Iași, Botoșani și Neamț.

Reacția Arhiepiscopiei Iași după donația consistentă a lui Gigi Becali: „Mila arătată faţă de cei care au nevoie de ea”

Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iaşilor, a cerut ajutorul creștinilor cu mână largă pentru această campanie umanitară: „Criteriul judecăţii lui Dumnezeu va fi mila arătată faţă de cei care au nevoie de ea. Or, familiile numeroase, dincolo de frumuseţea lor extraordinară, de exemplul de solidaritate pe care îl arată, întâmpină uneori şi dificultăţi.

ADVERTISEMENT

De aceea, orice sprijin venit pentru copiii acestor familii este mereu binevenit. Implicarea Bisericii în asistenţa socială este atât o vocaţie spirituală, cât şi o necesitate practică”.

Suma donată de Gigi Becali este cu mult mai mare decât cea plătită pentru transferurile lui Joyskim Dawa (350.000 de euro), Marco Dulca (250.000 de euro) sau Bogdan Rusu (200.000 de euro) la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e gata să se retragă din viața publică și din fotbal: „Vreau să-mi schimb telefoanele acum”

Gigi Becali e decis să renunțe la fotbal și vrea să pună punct și relației cu presa: „Cu fotbalul, uite care e treaba. N-am ieșit, dar cred că de la anul care vine… Vreau să-mi schimb telefoanele acum, i-am spus lui Luțu, le mai las acum, mă mai sună oamenii. Schimb telefoanele și gata.

E slavă deșartă, nu vreau idolatrie, pentru ce-mi trebuie mie? Am să pun fotbalul în fața lui Dumnezeu. Îl pun în fața lui Hristos, dacă vrea, să-mi dea biruință. Dacă nu…”, a declarat patronul FCSB de Crăciun la Realitatea TV.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: