Sport

Gigi Becali îl contrează dur pe Viorel Păunescu: „Aduc toate actele și terminăm bâlciul! Pentru ce a luat 9,3 milioane de dolari!?”

Gigi Becali l-a contrat dur pe Viorel Păunescu. Fostul conducător al Stelei a mărturisit că CSA Steaua este continuatoarea echipei istorice.
31.10.2023 | 14:44
Gigi Becali il contreaza dur pe Viorel Paunescu Aduc toate actele si terminam balciul Pentru ce a luat 93 milioane de dolari
Gigi Becali l-a contrat dur pe Viorel Păunescu. Omul de afaceri a declarat că CSA Steaua este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor.
ADVERTISEMENT

„Războiul” dintre CSA Steaua și FCSB pentru identitate și palmares atinge cote maxime. Gigi Becali a venit cu o replică dură pentru Viorel Păunescu. Fostul președinte al Stelei este de părere că formația din liga secundă este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

Gigi Becali îl contrează dur pe Viorel Păunescu: „O să vin cu niște acte în care să se vadă că avea 33% din societate”

Viorel Păunescu a condus AFC Steaua în momentul în care Gigi Becali a preluat clubul. Omul de afaceri a susținut în declarațiile sale că FCSB nu poate fi continuatoarea echipei istorice. Cuvintele lui Păunescu l-au scos din sărite pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este dispus să pună pe masă toate dovezile din momentul sosirii sale la Steaua. Becali susține că nu ar fi putut prelua Steaua fără semnătura fostului președinte al AFC.

„Trebuia să îl întrebi în felul următor: ‘când i-ai luat milioane lui Becali, că tu erai președinte, și îi luai milioanele…’. Și o să vin cu niște acte în care să se vadă că avea 33% din societate.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Păunescu a spus că nu a fost implicat la preluare, e adevărat?) Păi, se putea prelua dacă nu semna el trei ani de zile acte și nu semna că se transformă în societate pe acțiuni?

„Pentru ce a luat 9,3 milioane de dolari!? Cadou de la mine?”

Are trei ani de semnături, de Adunări Generale, era președinte, semna el. Pentru ce ai luat bani atunci? Pentru ce a luat când era președinte, semna că se face societate pe acțiuni?

ADVERTISEMENT

Cum îi lua, cadou de la mine sau…? Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!? Ca să ce? El, săracul, ce să îi faci? E bătrân, asta e, nu mai știe nici el ce zice. Da, tată, eu o să vin la televiziune cu toate actele de la început, de când am dat primul ban, până la ultimul, ca să vă arăt, să știe toată lumea și am terminat bâlciul odată.

Pentru a vedea cum Păunescu semna și generalii (n.r. – spuneau) că ‘Becali dă un milion de euro, de care va primi acțiuni, Becali dă 500.000, de care va primi acțiuni, Becali dă cutare împrumut, se va transforma în societate pe acțiuni Steaua și va primi acțiuni la societatea Steaua’”, a declarat Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

Viorel Păunescu a ales între FCSB și CSA: „Steaua este cea a Armatei, ea a câștigat Liga Campionilor”

În vârstă de 88 de ani, Viorel Păunescu a preluat Steaua de la Ministerul Apărării în 1998. Ulterior, fostul președintele al AFC Steaua a cedat clubul către Gigi Becali. Totuși, omul de afaceri susține că CSA Steaua este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

”Când s-a făcut preluarea eu nu m-am băgat, m-am retras. Am avut o perioadă bună atunci, am luat titlul cu Victor Pițurcă. Steaua este cea a Armatei, ea a câștigat Liga Campionilor, echipa din Liga 2.

Suporterii mă respectă și mă sună și în ziua de azi, vorbesc cu ei. FCSB are treaba ei, eu am rămas în relații bune cu Gigi Becali. Se bat pentru câștigarea Ligii 1, așa văd, au o echipă bună”, au fost cuvintele lui Viorel Păunescu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.75 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - Rapid