Sport

Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Și eu dădeam gol de-acolo! Doar el e incapabil”. Nici Andrei Vlad nu a scăpat

Gigi Becali l-a desființat pe Florinel Coman după înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj, criticându-l pentru felul în care a irosit o ocazie mare.
15.12.2022 | 22:22
Gigi Becali il desfiinteaza pe Florinel Coman dupa FCSB  CFR Cluj 01 Si eu dadeam gol deacolo Doar el e incapabil Nici Andrei Vlad nu a scapat
Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman după FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României consideră că Andrei Vlad a greșit la golul marcat de Rangelo Janga, spunând că a fost prea lent și că trebuia să prindă mingea în primă fază.

Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman după FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali l-a desființat pe Florinel Coman după înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu CFR Cluj: „Dacă ratezi din 5 metri cu poarta goală, nu poți câștiga meciul. Dacă noi nu dăm cu capul din faze fixe… nu putem să câștigăm, n-ai cum! Eu cred că e chestiune de jucători, poate și de antrenat, e posibil, nu știu.

ADVERTISEMENT

M-a nemulțumit că dacă ai mingea și ești liber cu portarul tu dai în portar. Până la urmă și Vlad, despre care spune cineva că a jucat bine… aia era minge de prins, ce faci mă? Ia uitați-vă la faza lui Coman.

Și eu dădeam gol la faza aia, Doamne ferește, să n-ai forță să dai în minge. Dai pasă la portar din 7 metri? El dinaintea fazei dormea pe teren, se plimba, s-a trezit cu mingea la picior, de-aia a ratat”.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să fac, n-am ce să fac. N-am avut atacant. Dacă noi nu îl ținem pe bancă pe Dumiter și îl ținem pe Bouhenna… de-aia trebuie să controlez tot.

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez tot. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut cum a jucat echipa, mi-a plăcut Șut, mi-a plăcut Edjouma. Dacă e să o iei una peste alta, ei nu au jucat nimic, am jucat noi. Dacă avem un atacant și îl ținem în afara lotului… Cordea a fost prea slab azi”, a mai spus Gigi Becali, la PrimaSport.

„Omrani pleacă dacă joacă așa!”

„Greșeala a fost făcută de mine, trebuia să joace Miculescu de la începutul meciului, Omrani nu mai e ăla… cam la revedere cu el, a pierdut toate mingile… am greșit. Dacă o să joace așa în continuare, va pleca la vară. Poate așa îi place să rămână mereu liber. 

ADVERTISEMENT

Eu am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Dacă era Dumiter, nu mai intra Coman. 

Uite ce gol a luat Vlad. Aia era minge de prins. Prea lentă a fost mișcarea a doua. Nu e el vinovat aici, că nu e el vinovatul”, a continuat Gigi Becali.

„Edjouma cred că pleacă la o echipă ungurească. Nu știu, o să vedem, cred că o să plece, nu știu. Eu am cerut 1.500.000 de euro. Nu mai aduc nimic. Era extraordinar un punct cu CFR-ul”, a mai spus patronul FCSB-ului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT