Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum discuta la telefon Rădoi cu Gigi Becali! Dezvăluirile făcute la Fanatik Superliga. Video exclusiv

Bănel Nicoliță (37 de ani) a dezvăluit cum discuta Mirel Rădoi cu Gigi Becali la telefon, de față cu toții jucătorii FCSB-ului.
13.12.2022 | 14:05
Cum discuta la telefon Radoi cu Gigi Becali Dezvaluirile facute la Fanatik Superliga Video exclusiv
Gigi Becali e nașul lui Mirel Rădoi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu o nouă emisiune, iar dezvăluirile au curs „gârlă”.

Dezvăluiri despre relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi. Ce au vorbit la telefon nașul și finul

Bănel Nicoliță a adus în prim plan detalii picante din vestiarul FCSB-ului la FANATIK SUPERLIGA„Vă spun sincer, nu cred că a existat să îl sune de două ori sau de trei ori. Nu există! Numai dacă era un conflict la echipă, numai dacă un jucător nu era mulțumit și avea nevoie de ceva. VIDEO MAI JOS.

Zicea: ‘Băi, Mirele, am înțeles că Bănel are probleme acasă. De ce nu-mi zici?!’”, a dat un exemplu fostul jucător al FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș a mai povestit un episod savuros cu patronul FCSB în prim plan: „Vă mai spun o discuție cu Badea. A vorbit de față cu noi: ”Nea Gigi, sunt cu băieții. Spuneți-ne pe ce primă jucăm’. ‘Tată, aveți atât!’ Și închidea telefonul, la revedere!”.

Nicoliță e de părere că Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai mari lideri pe care i-a avut Steaua: „De-aia Mirel a fost lider în vestiar și nu a comentat nimeni. Poate erau unii mai mari în vestiar decât Rădoi. Era Petre Marin, Ghionea, Goian.

ADVERTISEMENT

Când spunea ceva Mirel, era valabil pentru toată lumea. Asta înseamnă un lider! Așa l-am văzut eu pe Mirel”, a mai spus Bănel la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin, săgeți către Florin Tănase? „Rădoi suna din vestiar, de față cu voi! Aici e diferența”

Alin Buzărin consideră că modul transparent în care Rădoi gestiona relația cu Gigi Becali l-a ajutat foarte mult să se impună în vestiarul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Rădoi suna din vestiar de față cu voi! Aici e diferența. Punea telefonul pe difuzor și auzea toată lumea!”, l-a completat pe Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri șoc despre contrele Mirel Rădoi – Gigi Becali: „S-a luat de el la telefon. «Nașule, nu te băga!»”

Bănel Nicoliță a mai povestit despre contrele din Mirel și Gigi Becali: „Rădoi are o personalitate foarte puternică din toate punctele de vedere. El nu acceptă lucruri mici. Dacă nu îi convine ceva, în secunda 1 a luat atitudine și nu se gândește la nimic. Niciodată nu o să-l vedeți pe Mirel să accepte un jucător propus de patron. Niciodată.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB a luat atitudine în momentul în care Becali a încercat să impună mai mulți jucători în echipă: „Și la noi, la Steaua (n.r. – FCSB), se întâmpla lucrul ăsta să fie 2-3 jucători dați afară. Nu știu dacă pe timpul ăla făcea Gigi (n.r. – Becali) echipa. Mirel s-a luat cu Gigi la telefon, de față cu noi. Când a ieșit Gigi și a spus «bă, vreau să joace x», Mirel a pus mâna pe telefon și i-a spus «băi Gigi, te rog, nu-i ok».

Totul se întâmpla în vestiar, de față cu mine, Petre Marin, Ghionea și Dică. I-a zis că nu e ok, că echipa trebuie să o facă antrenorul. Era vorba de un jucător care chiar era accidentat atunci. Despre Vali Badea e vorba. Mirel i-a spus «te rog, nu te băga nașule». Și Badea nu a jucat în meciul ăla.

Niciodată nu a avut o problemă să-l sune pe Gigi să-i spună ce crede. Îl suna instant dacă avea o problemă. Punea punctul pe «i». Îi spunea «nașule, nu e ok să propui să joace Badea», mai ales că era și accidentat. Nu i-a fost frică niciodată de Gigi și nu-l văd să-i fie frică vreodată de vreun patron”, a mai spus Bănel.

ADVERTISEMENT