Sport

Gigi Becali, derapaj anti Rapid înainte de FCSB – CFR: “Am avut și vom avea mereu”. Ofertă exotică pentru un jucător

Gigi Becali a avut un derapaj rasist la adresa Rapidului înaintea derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj, dezvăluind și o ofertă exotică pentru un jucător.
15.12.2022 | 19:32
Gigi Becali derapaj anti Rapid inainte de FCSB  CFR Am avut si vom avea mereu Oferta exotica pentru un jucator
Gigi Becali l-a ironizat pe Andrea Mandorlini, noul antrenor de la CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului nu este interesat de felul în care ar putea obține o victorie contra CFR-ului, însă pentru restul meciurilor este interesat în mod special de jocul echipei.

Gigi Becali, derapaj anti Rapid înainte de FCSB – CFR

Gigi Becali a avut un derapaj anti Rapid înaintea duelului dintre FCSB și CFR Cluj: „Nu e adevărat nimic! Până acum, 100% nu e nimic adevărat, nu a fost nicio discuție cu Croitoru, nimeni nu-și permite să vorbească în numele meu. Eu nu mint!

ADVERTISEMENT

Având în vedere situația mondială, cred că nu mai fac transferuri, vorbesc despre situația cu războiul, cu economia”.

„Nu îmi bat joc de mine la ora asta. Dacă nu făceam ce am făcut… oamenii săraci nu mai știu cum să o scoată la capăt. Dacă intri în faliment e mai rău, mai bine să ieși din insolvență decât să ieși din faliment.

ADVERTISEMENT

Ați văzut ce ți se cere: culorile, emblema, numele, imnul. Au și ei un imn luat de la noi. Mă refer la asta cu Am avut și vom avea mereu. Eu glumesc acum, am făcut gluma că e Ilie în platou acolo”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Stoica a avut o ofertă din Mexic, dar n-a vrut să meargă!”

„Având în vedere forma și cum am jucat, eu vreau o victorie și vreau după și locul doi la finalul anului. Cu CFR nu mă interesează niciun fotbal, mă interesează doar victorie, cu restul echipelor mă interesează jocul.

ADVERTISEMENT

CFR-ul e echipă puternică și trebuie să adopți o tactică de joc pentru a o învinge. Dulca, Boboca și Dumiter mai pleacă împrumut, l-am pus pe Vali să-l sune pe Gică că-l dau gratis, la fel și cu ceilalți”, a continuat Gigi Becali.

„Nu sunt băiat bun eu? Plătesc pentru ei și îi dau gratis. Am avut ofertă de 600.000 de euro pentru Stoica din Mexic, n-a vrut să se ducă, asta e”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: