Fotbal intern

Gigi Becali îl pune la punct pe prietenul Olăroiu: ”Milionarule, bagă mâna în buzunar și dă bani!”

20.03.2020 | 15:41
Gigi Becali il pune la punct pe prietenul Olaroiu Milionarule baga mana in buzunar si da bani
ADVERTISEMENT

Mai multe personalități din sportul românesc s-au unit în această perioadă pentru a ajuta echipele medicale care luptă pentru tratarea celor infectați cu Covid-19. Ultimul intrat pe listă a fost Cosmin Olăroiu, cel care a donat mâncare pentru cadrele de la ”Victor Babeș”. Gestul fostului antrenor de la FCSB nu este privit însă cu mare admirație de Gigi Becali.

Gigi Becali, critic cu prietenul Olăroiu: ”Milionarule, bagă mâna în buzunar și dă bani!”

Chiar înainte de plecarea spre China, acolo unde campionatul de fotbal se va relua în aprilie, Cosmin Olăroiu s-a implicat în ajutorarea sistemului medical din Capitală.

ADVERTISEMENT

Acesta a decis să doneze 100 de porții de mâncare în fiecare zi staff-ului medical de la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală.

Inițiativa lui ”Oli” nu este una privită cu o admirație prea mare de Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB. În opinia acestuia, antrenorul lui Jiangsu Suning trebuia să doneze bani, care era mult mai utili.

ADVERTISEMENT

”Nu e nevoie de 100 de porții de mâncare. Să nu se supere Oli pe mine. Bagă mâna în buzunar şi dă 10 mii 20 de mii, 30 de mii, 100 de mii de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă!

Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă? Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! 

ADVERTISEMENT

Au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, a declarat Becali, la TV ProX.

Becali: ”Și Copos vrea să doneze”

Donațiile lui Becali l-au impresionat și pe George Copos, un om de afaceri cunoscut pentru ”ariciul” său din buzunar.

ADVERTISEMENT

Șeful FCSB dezvăluie că fostul vicepremier al României vrea și el să se implice în donarea de fonduri pentru spitale.

”Eu nu provoc pe nimeni să doneze pentru că nu mă bag, nu vreau să-i tulbur. Milostenia nu trebuie să o ceri. Se dă din inimă, din dragoste față de oameni.

Copos m-a sunat pentru că ar vrea să cumpere și el. I-am zis să mă sune între 10 și 11, văd că nu a sunat. George e zgârcit, dar e om bun. E atât de bun încât a învins zgîrcenia. Avea o zgârcenie bolnăvicioasă.”, a mai spus Becali la sursa citată.

ADVERTISEMENT