Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali l-a certat în direct pe Octavian Popescu: “Muncește, nu te mai plânge, cerți tu lumea la 20 de ani!?”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, l-a criticat public pe Octavian Popescu după conflictul acestuia cu selecționerul U21. Popescu s-a arătat nemulțumit de faptul că Pancu nu l-a chemat la echipă.
06.09.2023 | 09:28
Gigi Becali la certat in direct pe Octavian Popescu Munceste nu te mai plange certi tu lumea la 20 de ani
Gigi Becali a făcut dezvăluiri de senzație despre Tavi Popescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este în centrul unui scandal în urma declarațiilor făcute la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Vedeta roș-albastră a reușit 2 pase de gol în derby-ul din Ghencea și a ținut să își exprime public nemulțumirea după ce Daniel Pancu nu l-a inclus în lotul naționalei mici.

Becali intervine în cearta dintre Popescu și Pancu

“Eu nu stau să-l cert, dar nu e în regulă. Să îi răspunzi tu antrenorului că are ceva cu tine. Și chiar dacă ar avea, să zicem că ar avea, îți vezi de treaba ta că ai 20 de ani, trebuie să muncești. Nu există jucător care să munceasă și să-l convingă pe antrenor și antrenorul să zică că nu vrea să-l ia.

ADVERTISEMENT

Nu există niciun selecționer care să nu ia un jucător valoros. Poate să fie nedreptățit cum e nedreptățit Șut. Dar până la urmă nu ai ce face”, a declarat Gigi Becali prin intervenție telefonică, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Deși Becali nu este de acord cu atitudinea jucătorului său, Robert Niță și Valeriu Răchită îl susțin pe tânărul mijlocaș. Din punctul lor de vedere, este important faptul că Popescu a avut reacție în urma neconvocării, lucru ce îl va ambiționa pe viitor și îl va face un jucător mai bun.

ADVERTISEMENT

Concurența e mare la U21

Naționala U21 se pregătește de meciul cu Albania de pe 12 septembrie. În locul lui Popescu, în banda stângă, selecționerul a optat pentru Alexi Pitu de la Bordeaux și pentru Rareș Ilie, jucător ce aparține de Nice, dar împrumutat în Elveția la Lausanne. Cei doi jucători au același profil ca Octavian Popescu.

Alexi Pitu a fost transferat de la Farul Constanța în sezonul 2022 – 2023 contra sumei de 2 miilioane de euro. Acesta a bifat 16 partide în sezonul trecut pentru francezi, dintre care 6 ca titular. În acest an, Pitu a evoluat în 4 partide și a fost titular în una singură. Pitu încă nu a reușit să marcheze pentru francezi.

ADVERTISEMENT

Rareș Ilie s-a transferat de la Rapid la Nice în sezonul 2022 -2023. Francezii au plătit atunci nu mai puțin de 5 milioane de euro pentru a-l aduce la echipă. Doar 4 partide a jucat Ilie pentru Nice, pentru ca mai apoi să fie împrumutat la Maccabi Tel Aviv și la Lausanne-Sport.

După un start de sezon sub așteptări, Octavian Popescu a făcut spectacol contra celor de la Universitate Craiova. Popescu a reușit două pase decisive în prima repriză și a înclinat balanța în favoarea FCSB-ului. Popescu are două goluri marcate în acest sezon. Unul în campionat și unul în Europa.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Show-ul este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali il critica pe Popescu

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor