Sport

Gigi Becali, lăudat de un fost jucător: „Venea și ne spunea când nu are bani! L-am respectat pentru că nu mințea”

Gigi Becali a fost lăudat de Florin Lovin, fost jucător al Stelei, actuala FCSB, care a vorbit despre cum își primea salariile.
19.01.2023 | 12:31
Gigi Becali laudat de un fost jucator Venea si ne spunea cand nu are bani Lam respectat pentru ca nu mintea
Gigi Becali, lăudat de un fost jucător. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș a povestit că în perioada în care ajunsese la echipă, Gigi Becali nu dispunea de multe lichidități și îi anunța pe jucători să mai aștepte plata salariilor, însă niciodată nu și-a încălcat promisiunile.

Gigi Becali, lăudat de un fost jucător

Florin Lovin a comentat situația de la Dinamo, FANATIK anunțând în exclusivitate că jucătorii au făcut grevă din cauza problemelor financiare, făcând o paralelă cu ce se întâmpla la FCSB, în perioada în care evolua.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost mereu un jucător problemă din punctul ăsta de vedere, pentru că eu mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Când venisem eu la Steaua, Gigi Becali nu avea lichidități, dar asta am apreciat mereu la el, venea la noi și ne spunea:

ADVERTISEMENT

’Băi, băieți, patru luni nu vedeți niciun ban de la mine!’, dar după vă primiți absolut tot. Și așa fost!”.

„Adică prin chestiile astea ne-a câștigat încrederea și dacă au mai fost momente când ne spunea că două luni nu primim banii, noi eram liniștiți, acceptam, pentru că știam că ne va da banii și că nu vor fi probleme”, a spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Tipul acesta de greve e necesar la un moment dat!”

Ce se întâmplă la Dinamo e un alandala în toată forma, se întâmplă de mult timp asta. În cariera mea, eu am fost un jucător dificil pentru conduceri, mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Consider că tipul acesta de greve e necesar la un moment dat. Şi noi am făcut la fel la Astra. Problema e când eşti minţit mereu”, a continuat Florin Lovin.

ADVERTISEMENT

„El spune că le-a spus (n.r. că vor fi întârzieri la plată), dacă ei au fost de acord, ok. Dar daca ţi se zice săptămână de săptămână că vin banii şi nu vin e o problemă.

Dar jucătorii sunt foarte slabi, toţi din România, şi nu depun memoriu. Întrebaţi la echipele cu probleme cine a depus memoriu,. Nimeni probabil, doar în ultimă fază”, a mai spus Florin Lovin.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: