Fotbal intern

BOMBA zilei! FANATIK.RO, CONFIRMAT! “Gigi A IEŞIT din închisoare. E ACASĂ”

UPDATE. 22. 03, ora 10: 22 Informaţia oferită de FANATIK.RO în exclusivitate în cursul zilei de sîmbătă a fost confirmată duminică dimineaţă de mama patronului Stelei, Alexandrina Becali,...
22.03.2015 | 10:32
BOMBA zilei FANATIKRO  CONFIRMAT Gigi A IESIT din inchisoare E ACASA
ADVERTISEMENT

UPDATE. 22. 03, ora 10: 22 Informaţia oferită de FANATIK.RO în exclusivitate în cursul zilei de sîmbătă a fost confirmată duminică dimineaţă de mama patronului Stelei, Alexandrina Becali, atunci cînd, prezentă la biserică, a declarat: Gigi e acasă de două zile şi se simte bine în sînul familiei. Are o permisie de cinci zile şi speră că pe 31 martie să fie eliberat definitiv. E nevinovat şi a făcut mult bine”.

GIGI BECALI LIBER. Patronul S. Are o ptelei este în libertate! Asta după ce Judecătoria Medgidia a aprobat cererea lui Becali de a fi eliberat, o altă instanţă confirmă faptul că machedonul întruneşte toate condiţiile pentru a fi liberat condiţionat! Aceeaşi instanţă de judecată a admis, în paralel, cererea întocmită de Comisia Naţională de Liberare, ceea ce înseamnă un nou atuu pentru Gigi Becali în vederea eliberării complete pe 31 martiei! Pînă atunci însă, Gigi Becali a părăsit în mare secret închisoarea pentru 5 zile!

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI LIBER. Soarta Stelei lui Becali în războiul pe care acesta îl are cu oficialii Armatei, care susţin că deţin, în urma decizie irevocabile a ÎCCJ, pe lîngă stemă, şi palmaresul echipei înfiinţate în 1947, se poate remedia odată cu eliberarea latifundiarului din Pipera.

ACUM! DEZVALUIRE BOMBA!!! ANUNT SENZATIONAL PENTRU SIMONA HALEP! SE MARITA!?! “VIITOAREA SOTIE..”

A doua cerere de liberare a lui Becali a fost aprobată!

GIGI BECALI LIBER. Astfel, după ce pe 6 martie, Judecătoria Medgidia a aprobat cererea lui Becali de a fi liberat condiţionat, procurorii DNA au înaintat contestaţie, iar dosarul a fost transmis către Tribunalul Constanţa, care va da pe 31 martie  decizia finală! Aceea ar putea fi ziua cea mai apropiată în care Becali să iasă definitiv din închisoare.

ADVERTISEMENT

FOTO FABULOS!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! E NOUA CATRINEL MENGHIA!!!

GIGI BECALI LIBER. Totuşi, chiar şi aşa, pe lîngă cererea lui Becali, săptămîna trecută, departe de ochii presei, s-a judecat şi propunerea făcută de Comisia Naţională de liberare condiţionată a lui Becali, în urma referatului de bună purtare al lui Becali la Penitenciarul Poarta Albă şi a îndeplinirii condiţiilor de liberare! Cerere ce a fost aprobată! CLICK PE POZE ÎN GALERIE FOTO SUS PENTRU A VEDEA NOUA DECIZIE ÎN CAZUL LUI BECALI DATĂ DE INSTANŢĂ!

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica SEXY si MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU DAT FRAU LIBER PASIUNII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

GIGI BECALI LIBER. Procurorii DNA au formulat însă imediat contestaţie şi la această decizie! Dacă nu ar fi făcut-o, Becali era astăzi eliberat definitiv din închisoare! Totuşi, contestaţie procurorilor a fost înregistrată în timp util, iar dosarul urmează a fi transmis către Tribunalul Constanţa la începutul săptămînii viitoare, urmînd a se stabili un termen pentru judecarea cererii DNA. Însă Becali are acum 2 decizii de liberare condiţionată şi are nevoie ca una singură să fie confirmată şi de Tribunalul Constanţa pentru a scăpa definitiv de puşcărie!

ADVERTISEMENT

GATAAA!!! SE SCHIMBA ORA!!! INCEPAND DE… 

Gigi Becali e liber 5 zile!

GIGI BECALI LIBER. Mai mult decît atît, finanţatorul campioanei a primit pentru acest weekend o nouă permisie din partea închisorii în care se află încarcerat de la finalul anului 2013. Conform surselor din anturajul latifundiarului, acesta petrece cinci zile alături de familie. Decizia este surprinzătoare în condiţiile în care peste zece zile urmează să se judece eliberarea lui Gigi Becali, cu mari şanse de reuşită!

ŞOC la Pro TV. DECIZIE DEVASTATOARE DUPA SCANDALUL CREAT LA ROMANII AU TALENT! Mihaela Rădulescu….

GIGI BECALI LIBER. “Nu încalcă nici o regulă. Legal, nu i se poate imputa nimic. Sînt zilele sale libere ca urmare a muncii depuse şi a comportamentului ireproşabil din spatele gratiilor. Are dreptul la 20 de zile pe an! Pînă acum, în anul 2015, a primit zece zile libere”, au precizat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO,  sursele autorizate din anturajul lui Becali.

ADVERTISEMENT

FOTO INCENDIAR! VEDETA “SUNT CELEBRU SCOATE-MA DE AICI” s-a ÎNTORS din Africa şi a pozat GOALĂ!

GIGI BECALI LIBER. Comisia Naţională pentru liberare, alături de Gigi!

GIGI BECALI LIBER. Este practic ultima permisie de care Becali a vrut să se folosească, fiind sigur că va fi eliberat definitiv în curînd şi considerînd că nu va mai fi nevoie în 2015 să mai păstreze din cele 20 de zile de permisie pe care le are la dispoziţie în acest an. Mai ales că are de partea lui şi Comisia Naţională pentru liberare condiţionată.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A “CUPLAT”!!!

GIGI BECALI LIBER. Ca şi în cazul lui George Copos, membrii Comisiei au supus votului şi au decis că patronul Stelei întruneşte toate condiţiile pentru ca să fie eliberat. Însă şi acesta s-a amînat ca urmare a contestaţiei intentate de procurorii DNA. “Contestaţia este o practică normal în instanţă, dar sînt şanse minime ca, legal, Becali să mai fie închis după 31 martie”, au precizat sursele FANATIK.RO. Pînă atunci, însă, latifundiarul din Pipera se bucură de o nouă permisie de cinci zile alături de familie.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

GIGI BECALI LIBER IAR ÎN POSTUL PAŞTELUI!

GIGI BECALI LIBER. Coincidenţă sau nu, Gigi Becali urmează să fie eliberat tot în Postul Paştelui, aşa cum s-a întîmplat şi în 2009, cînd fusese arestat preventiv 2 săptămîni şi a fost eliberat chiar înainte de Paşte! “M-am spovedit, mi-a dat Dumnezeu o palmă”, spunea atunci, Gigi Becali! Vezi mai jos imaginile de la eliberarea lui Becali!

ADVERTISEMENT