Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, mesaj direct. „Edi, eu și Șucu am vrut să dăm milionul pe el”

Gigi Becali a discutat pe larg despre selecția făcută de către Edi Iordănescu. Patronul celor de la FCSB i-a sugerat selecționerului să pună accent pe cota de piață a jucătorilor atunci când își alege primul 11.
13.09.2023 | 15:47
Gigi Becali mesaj direct Edi eu si Sucu am vrut sa dam milionul pe el
SFATUL lui Gigi Becali pentru Edi Iordanescu “CHEAMA-L LA NATIONALA!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit să învingă Kosovo la capătul unui meci care a dat mari emoții spectatorilor. Iordănescu a avut o altă abordare tactică față de meciul cu Israel, iar rezultatele s-au văzut. Tricolorii au învins cu 2-0 și se mențin pe locul secund în grupă, la un punct în fața echipei din Israel.

Ștefănescu, mai bun decât Sorescu

“Eu nu pot să spun cu cine să joace că nu sunt eu, eu spun ce văd că nu e în regulă. Și dacă eu văd de exemplu, cum îl îndrum eu pe el. Măi, Edi, eu și Șucu am vrut să dăm un milion pe Ștefănescu de la Sepsi. Eu totul rezum la bani. Eu așa rezum.

ADVERTISEMENT

Dacă costă 5 lei și dacă costa 25 de lei, e mai bun ăla de 25 de lei. Și acum rezum. Eu și Șucu am vrut să dăm pe Ștefănescu un milion de euro. Am vrut să dăm un milion de euro pe un jucător în România, noi. Pe Sorescu l-am avut n-am dat nici 100.000.

Acum eu vin și întreb. Cum să fie Sorescu mai bun ca Ștefănescu? Băi Edi, eu dădeam pe Ștefănescu un milion și puteam să-l vând cu 2-3 milioane. Pe Sorescu nu dă nimeni 500.000. Și atunci te întreb care e mai bun după părerea ta atacant?”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali a fost mulțumit de jocul naționalei

România a mizat pe cartea atacului în partida cu Kosovo. Tricolorii au asediat poarta adversă în finalul partidei și au reușit să înscrie de două ori. Stanciu și Mihăilă au marcat în ultimele 10 minute ale partidei și au adus o gură de aer proaspătă în tabără României, care păstrează șanse la calificare.

“De ce zic asta, pentru că mi-a plăcut de el. A zis că domne, nu pot să fiu ipocrit să spun că nu aud. Ascult părerile la toți și pun în practică ceea ce cred, fără să jignesc pe nimeni. Acum vin și spun, i-al pe Ștefănescu dacă nu ai cu cine să joci.

ADVERTISEMENT

Dar care e treaba, acum Moruțan după ce ți-a câștigat meciul nu ai cum să-l scoți pe Moruțan. Sau Screciu, Screciu ți-a câștigat meciul. Cine a scos roșul? Screciu. Screciu a câștigat meciul. Cine ți-a câștigat meciul 100%? Screciu. De ce? A luat roșu ăla.

Asta înseamnă că pe Screciu nu poți să-l scoți. Nu mai poți să bagi Marinii, n-ai cum. Dacă mai face ceva. Spre exemplu dacă îl vrei pe Sorescu, bagă-l fundaș dreapta. Dar eu îți spun, am vrut să-l iau dar nu pot, mie îmi place foarte mult de Rațiu”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT