Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Tudose, favorit la postul de ministru al Apărării: ”Nu cumva să nu se țină de cuvânt!”

Schimbarea la vârful MApN poate însemna și cale liberă pentru echipa lui Gigi Becali pentru a juca în Ghencea, însă patronul vicecampioanei are și semne de întrebare.
25.10.2022 | 12:50
Gigi Becali mesaj pentru Mihai Tudose favorit la postul de ministru al Apararii Nu cumva sa nu se tina de cuvant
Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Tudose, favorit la postul de ministru al Apărării. ”Să se țină de cuvânt!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Demisia lui Vasile Dâncu din funcția de Ministru al Apărării redeschide și discuția legată de posibilitatea ca FCSB să evolueze în Ghencea. În special dacă fostul Premier, Mihai Tudose, una dintre primele opțiuni pentru acest portofoliu, va accepta să preia postul. Gigi Becali afișează însă, pentru moment, preferă să nu jubileze, așa cum o făcea anterior.

Becali, optimism moderat după plecarea lui Dâncu

Mihai Tudose pare a fi favorit să preia portofoliul Apărării. Iar europarlamentarului PSD este cel care, cu o lună în urmă, avea cuvinte dure la adresa situației legate de arena din Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat Tudose în emisiunea Insider politic, pe 22 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe această temă la ”Ora Exactă în Sport”, Gigi Becali spune că este o atitudine firească. S-a întrebat însă dacă Tudose va avea același punct de vedere și dacă va prelua funcția. Dar și, în ce măsură va renuța acesta la statutul de europarlamentar pentru cel de ministru.

”Vedeți cum face Dumnezeu? Și un ministru care are inteligență. Vine acum un ministru și spune >.

ADVERTISEMENT

Și face calculele și spune: >.

Avem un stadion de 100 de milioane de euro. Că în România trebuie să ne batem joc de oameni. Pe stadionul acela trebuie să se joace în Divizia B cu o mie de oameni.

Nu se poate așa. Dacă vine un om deștept, cum este Tudose, acesta”, a spus Becali.

”Nu cumva să nu se țină de cuvânt”

Patronul FCSB a fost lămurit ulterior asupra momentului în care a fost făcută declarația. Și și-a nuanțat poziția. ”Din acest motiv întrebam. Că tare mi-e frică de faptul că a spus acest lucruri atunci. Iar acum, dacă vine, nu cumva să nu se țină de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Că n-au bărbăție. Pe acesta l-am văzut că e bărbat și are curajul să spună. Dar, în general, nu prea au bărbăție. Vin în funcție și n-au curaj să pună-n aplicare ceea ce au gândit și ce au spus.

Hai să-l vedem pe ăsta dacă o să facă. Să se țină de cuvânt, că-i spun >. Să-mi dai mie declarația, să mă duc să i-o arăt!”, a spus Becali.

Pe de altă parte, Becali se întreabă dacă Tudose va accepta postul din fruntea MApN. ”Dar eu nu cred că va veni. Poate ca prim-ministru. Dar ca ministru, nu-i convine. 

Că acolo ia 27.000 sumă forfetară. Dă afară vreo câteva mii, rămâne cu 20.000 pe lună. Nu-i convine. Și viață frumoasă. Eu știu, că am fost acolo”, a spus Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „Oaspeții marchează” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: