Sport

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Octavian Popescu: „O spun cu regret”

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Octavian Popescu. „Perla” celor de la FCSB a debutat în noul sezon împotriva lui CSKA 1948 Sofia în preliminariile Conference League.
28.07.2023 | 10:47
Gigi Becali nu mai are rabdare cu Octavian Popescu O spun cu regret
Gigi Becali nu mai are încredere în Octavian Popescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa lui Octavian Popescu. Suspendat pentru primele două partide din campionat, tânărul fotbalist a debutat în noul sezon împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia în turul al doilea preliminar din UEFA Conference League. Fără rezultate notabile, patronul FCSB l-a luat la țintă pe jucător.

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Octavian Popescu: „O spun cu regret”

Octavian Popescu a fost introdus pe teren la pauza meciului cu CSKA 1948 Sofia în locul lui Alexandru Băluță. Fotbalistul de 20 de ani a fost suspendat pentru meciurile cu FCU 1948 Craiova (3-1) și Dinamo (2-1), din cauza cartonașului roșu văzut direct în ultima etapă a sezonului precedent cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, Octavian Popescu a marcat golul de onoare al roș-albaștrilor în înfrângerea usturătoare, scor 1-5 cu rivala din Giulești. Deși îl vedea un jucător extrem de promițător, Gigi Becali a anunțat că nu mai are încredere în Octavian Popescu. Patronul de la FCSB nu își poate explica forma modestă pe care o traversează fotbalistul.

„Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISEMENT

„Are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă”

Gigi Becali susține că una dintre explicațiile pentru care Octavian Popescu nu dă randament se referă la lipsa unui antrenor potrivit. Patronul roș-albaștrilor nu contestă calitățile fotbalistului care va împlini 21 de ani pe 27 decembrie.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a mai spus Gigi Becali. Cotat la 3,8 milioane de euro, Octavian Popescu a adunat 49 de meciuri în sezonul precedent la FCSB, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gigi Becali a dat verdictul în ceea ce îl privește pe Alexandru Băluță după doar trei meciuri în tricoul FCSB-ului. Deși este mulțumit de randamentul fostului jucător de la Universitatea Craiova, latifundiarul din Pipera are mai multe așteptări.

„Băluță încă nu este în formă. El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.red. Ungaria) sunt zero față de cele de aici. Încă nu este la maxim antrenat, dar nu pot să spun că nu-mi place de Băluță la ora asta.

ADVERTISEMENT

Dar aștept un alt Băluță, asta pot să spun”, a spus Gigi Becali. În meciul cu FCU 1948 Craiova, Băluță a fost titular și a evoluat 69 de minute. Totodată, jucătorul de 29 de ani a fost titular și a jucat câte o repriză în derby-ul cu Dinamo și în victoria cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile UEFA Conference League.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,28 este cota pentru „12” la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT