Sport

Gigi Becali, peste Edi Iordănescu, Dorinel Munteanu și Dan Petrescu: „El e antrenorul anului!”

Gigi Becali e peste Edi Iordănescu, Dorinel Munteanu și Dan Petrescu pentru fostul șef de la LPF. Patronul de la FCSB este antrenorul anului în topul lui Mitică Dragomir
17.04.2024 | 17:35
Gigi Becali peste Edi Iordanescu Dorinel Munteanu si Dan Petrescu El e antrenorul anului
Gigi Becali, peste Edi Iordănescu, Dorinel Munteanu și Dan Petrescu: „El e antrenorul anului!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” sunt gata să câștige titlul din SuperLiga, iar laudele încep să curgă pentru Gigi Becali. Mitică Dragomir spune că patronul celor de la FCSB este antrenorul anului, fiind peste Edi Iordănescu, Dorinel Munteanu sau Dan Petrescu în viziunea foștul șef de la LPF.

Gigi Becali, antrenorul anului în România! Patronul de la FCSB, peste Edi Iordănescu, Dorinel Munteanu și Dan Petrescu

Elias Charalambous și Mihai Pintili au lucrat zi de zi cu lotul „roș-albaștrilor” în baza de pregătire din Berceni, însă un rol important în succesul celor de la FCSB îl are și Gigi Becali. Patronul liderului s-a implicat de fiecare dată în alcătuirea primul „11” și schimbările din timpul meciurilor.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir spune că Gigi Becali este antrenorul anului în România, deși Dorinel Munteanu și Edi Iordănescu au reușit performanțe uluitoare. „Munti” a transformat Oțelul într-o „sperietoare”, chiar dacă profilul jucătorilor nu este unul pe măsura altor competitoare, iar selecționerul a calificat națională la EURO.

„Dan Petrescu este antrenor! Nu vorbesc de Lucescu, Pițurcă și Iordănescu care sunt prea mari. Dorinel Munteanu este în primii cinci antrenori ai țării, Grozavu de la Iași era antrenor trăsnet. Oțelul este una dintre cele mai slabe, dar uitați ce a făcut Dorinel Munteanu din ea. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul anului i-aș da lui Gigi Becali, este campion. Pe Dorinel Munteanu i l-aș da lui Gigi. Și Edi Iordănescu este pe trei, dar Gigi Becali este primul. L-aș pune și pe Rednic pentru că este un antrenor excelent.

Este antrenor bun și Neagoe de la Pitești, dar nu are echipă. Nu are echipă nici de Divizia B, de ce s-a dus că găsea imediat echipă din prima ligă”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune ce poate fi urmărită pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali e antrenor emerit”. Rivalii îl laudă pe patronul de la FCSB

Adrian Porumboiu i-a fost rival lui Gigi Becali în SuperLiga, însă nu se ferește să îl laude pe patronul de la FCSB. Acesta a analizat în sens mistic lupta la titlul de campioană înaintea startului din play-off la FANATIK SUPERLIGA.

“El (n.r. Gigi Becali) se roagă foarte mult și primește roadele rugăciunilor lui. Într-adevăr sunt minuni ceea ce joacă cele două contra candidate, la un moment dat fiind trei. Ele joacă pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Adică fac niște rezultate pe care și le dorește Gigi și uite că le obține. Rugăciunile, da. Un lucru foarte important. E foarte important să te rogi.

Stă acasă își face schimbările foarte bine, bravo lui! Nu ai ce să contești. Când ai atâtea puncte în față ce poți să îi mai spui. E antrenor emerit”, spunea Adrian Porumboiu.

TOP ANTRENORI ROMANI! Cine e MAI BUN: Dorinel Munteanu, Edi Iordanescu sau Dan Petrescu

ADVERTISEMENT